Nilayaldemir 21 haftalık hamileyim , hiç karnım çıkmadı sizin kaçıncı haftadan sonra belli oldu karnınız ?
sltn2686 Nilayaldemir 13.de çıktı benim 170-63 kgyim şuan 15 haftayız baya çıktı yani dar geliyo hersey şaka gibi kilo aldım (bulantım olmadı hiç )😫😫😫😫😫
Aylaa123 Nilayaldemir 25 teyim benimde karnım yok bende bu avantaj rahat rahat hareket ediliyor karnınız burnunuzda olsa nasıl hareket ediceksiniz bu sıcakta 😂
Tugba1tugba Nilayaldemir canım zayıfsan ve göbeğinden kilo alan birisi değilsen geç çıkıyor. Bebek zaten kilo almaya 25 gibi başlıyor onun öncesi çıkan göbeğe yağ birikmesi. Bebek kilo almaya başlayınca birden çıkıyor ve büyüme hızı arttığı için son zamanlarda kocaman oluyo
Busra19s Nilayaldemir 3 aydan sonra belli olmaya başladı benim. Bende şuan 21. Haftadayim daha çok belli oluyor bol giyinmedigim zamanlarda hele ki. Bence iç karnın geniş olabilir sıkıntı etme benim sanırım geniş değildi ve son zamanlarda kilo almaya da elverişliydim zaten
Booksandcats 20den sonra yavaş yavaş belli olmaya başladı onda da sabahları uyanınca değil akşama doğru belli oluyordu 25ten sonrasını da durduramadım yuvarlanıyoruz şimdi 🫠
Aylaa123 desertrain benimde ilk gebeliğim daha hafta küçük zaten bebek son aylarda büyüyor çıkar illaki
Nilayaldemir Busra19s Aslında 174 boyum var 82 Kg ile hamile kaldım 2 kg aldım hamileliğim boyunca hiç karnım yok kendimi çok hissediyorum 😂
Busra19s Nilayaldemir sıkma canını sonradan bi alırsın kiloyu vermek istersin 😂 bunun doğum sonrası var malum bosver sen değil bebek alsın daha iyi. 😂