Mzzz Fatmanur12345 şuan değer küçük olduğu için 2 günde bir takip ettirmen gerekir canım şuan pozatif inşallah sağlıkla ilerler
Fatmanur12345 isimsiz19 benim sat 26 haziran di canım benimde dün olmam lazımdı olmadım öylesine test yaptım çıktı ama 20 temmuzda erken gebelik testi yaptım çıkmadı süprizim gibi oldu bence erken daha gecikme olunca yap canım insallah vardır🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Seher_blk Fatmanur12345 kıyamam ya senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın 😍
Fatmanur12345 Seher_blk amin insallah birtanem rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yaşatsın insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Fatmanur12345 isimsiz19 bende öyle yaptım ilk buraya burada aile oldum sizinle heyecandan elim titriyerek yazdım buraya insallah senin güzel haberini duyarız en kısa sürede 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹❤️
Fatmanur12345 isimsiz19 aynen öyle canım yine düşünüyor insan acaba yokumdır düye normalde önceden verdiğim gebelik için kanlar hep 2 nin altında çıkıyordu
isimsiz19 Fatmanur12345 Amin canım benim bakalım hayırlısı olsun bende senin gibi 1 yıldır bekliyorum 🥹 Çikolata kistim var bu ayda olmazsa eylülde rahim filmi çektireceğim unut diyorum kendimce bu konuyu ama ister istemez her ay içimde bir umut oluyor
Mervealya1992 CeylanCagan hamıle olmadan beta asla yukselmez idrarda evet kullandıgı ilaç falan pozıtuf olabılıyor ama kanda olmaz 9 guzel rakam 2 gun snra 2ye katlarsa bu onemli bende 18 le ögrendm
Fatmanur12345 Mervealya1992 18 ne güzel yaaa insallah sağlıkla ilerler bende ilk gebelik çok değişik duygular🥹🥹🥹
Nergizos Mervealya1992 erkeklerde de beta HCG çıkabilir. Bazı tümör varlıkları betayi yükseltebilir. Doktorlar gebelik demek için genelde kalp atışını duymayı bekliyorlar. Ondan öncesi kesinlik ifade etmiyor gebelik için.
Mervealya1992 CeylanCagan sendr doktorlar gibisin :) mutlu haberee illa morel bozacan bu bayanda bılıyordur merk etme ıkı katına cıkma muhabetını bırak kadını strese ne sokuyorsun
Nazli_3009 Kızlar adetime 10 gün var normal kaset test yaptım ve negatif çıktı pozitife dönme şansı var mı ? Çok mu erken acaba belli olması için