Fatmanur12345 xEndless Allah razı olsun insallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🤲🏻🥹❤️❤️
Fatmanur12345 Ayazinkoooooo beysenyil Ensr Betbet98 55selin_ Nazli_3009 Nazli_3009 xEndless Seher_blk Kızlar bir gün arayla vermiştim kani sizce iyi yükselmiş mi
Nazli_3009 Fatmanur12345 beta çok hızlı yükselen bir değer illaki yükselmiştir inşallah çok yüksek bir değer görürsün💋💋
55selin_ Fatmanur12345 canım bende ilk gebeligimi 9 la öğrendim iki gun sonra 180 oldu 4 gün sonrada 1400 oldu inşallah yükselir merak etme
Baby-ES Fatmanur12345 her şeyin en hayırlı ve en güzel şekilde nasip olsun inşallah 🙏🏻 Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 😊 Yarın haberdar et mutlaka 🌸
Fatmanur12345 Baby-ES Anneolmakistedim insallah kızlar insallah canlarım kan vermeye çıkıcam birazdan hayırlısı artik
Fatmanur12345 Ayshababy isimsiz19 Anneolmakistedim Baby-ES Sizce kızlar bir gün arayla verdiğim kan ve değerim
Nergizos Mervealya1992 erkeklerde de beta HCG çıkabilir. Bazı tümör varlıkları betayi yükseltebilir. Doktorlar gebelik demek için genelde kalp atışını duymayı bekliyorlar. Ondan öncesi kesinlik ifade etmiyor gebelik için.
Fatmanur12345 Ayshababy isimsiz19 evet verdim kızlar doktor ya yarın yada ertesi gün sonuçlar çıkar dedi kan alan kişi de ya öğlen yada yarın çıkar dedi ara ara e nabızdan bakarım artik