Kızlar ilk bebeğimde de bunda da perinatolog mahmut Güngör’e gittik İnanılmaz memnun kaldığım birisi
bebeğim de üçlü tarama riski vardı beni rahatlatacak çok şeyler söyledi sağ olsun kesinlikle insanın psikolojisinden anlayan bir insan çok kibar asistani da öyle
tertemiz bir muayenehane saat başı zaten hastaları oluyor ama herkes saatinde içerde oluyor beklemiyorsunuz
çok yoğun randevu bulabildik şükür Allaha şükür
detaylı ultrasondan bir sıkıntı çıkmadı ve fetal sonucunu ulaştırmamızı istedi ama bir sıkıntı görmüyorum ben dedi o testte muhtemelen iyi gelecek dedi
Bu arada benim fetal dna yaptığım yer detaylı ultrason da yapıyordu istesem bir olabilirdi ikisi cüzi bir fiyata, paketleri vardı anlaşmalı doktorlarıyla
ama ben yine de Perinatolog mahmut güngör e gelmeyi tercih ettim yani ona ekstra para vermeyi uygun gördüm gerçekten hak ediyor
Küçük bebeğim vardı klima açıktı eşime bebeğin üstünü örtmemesini söyledim doktorda sağ olsun klimayı kapattı ince düşünceli bir insan yani şiddetle tavsiye ediyorum fiyatı da 3200 1 saat boyunca sıkılmadan her şeyi açıklıyor güzelce de sorularınızı sorabiliyorsunuz tavsiye isteyenlere şiddetle önerilir