cLearQueen bnnryksl vakumlu kurtaj genel anestezi olur 15 dklık islem sonrasnda agri.kesici veriyorlar biraz kanamaniz olabilir
Emos42 Booksandcats kimyasal da kese bebek hiç bir şey oluşmuyor ki sadece kanda beta hormonu artıyor sonra kendi kendine düşüyor kanama başlıyor
bnnryksl Emos42 parçacıklar kaldı onuda adet kanamasıyla atamadım 9 mm parça var kürtaj gerekiyor o yüzden
bnnryksl cLearQueen 9mm kalan parça var düşmedi adet kanamasıyla beraber olabiliyor yani kimyasalda da kürtaj
Burcutku Bende 20 gün önce kımyasal gebelık yaşadım ama kürtaj olmadım kendi adet kanamamla attım beta yükselmişti sadece yavaş yavaş düşüşe geçti ve kanamam başladı
bnnryksl Burcutku benimde kanamam başladı pıhtılı yoğun ama betam yavaş düştü 9 mm parça kaldı onu alması gerekiyor vakumlu kürtaj yapacak
Burcutku bnnryksl anladım canım demekki bu şekilde de olabılıyormuş şimdiden geçmiş olsun Inşallah kolayca atlatırsın 🌸
minkmom_25 bnnryksl peki beta değeriniz düştü mü bu süreçte içeride parça varken. Ben kürtaj oldum yine birer birer düşüyor değerlerim resmen
bnnryksl Burcutku inşallah canım sağlıkla kavuşmamızı nasip etsinn Rabbim🤲🏻 bizde bu ay hangi meyveyiz kızlar diye post açalım burada🤲🏻☺️