helloandhello 10+6 haftalık hamileyim bu aya girdiğimde beri 4-5 defa şiddetli baş ağrısı yaşadım aramızda bu ayda baş ağrısı yaşayan var mı ? 🤰👼
nuurmiss helloandhello ay bende o haftalarda ölüyordum baş ağrısından normal bence inat edip parol içmemiştim 🤭 baş ağrısı erkek bebek demekmiş öyle demişlerdi erkeğe hamileyim🥹🥹 cinsiyeti öğrenince haber verir misiniz 🤭
Gayecik helloandhello ayy haftamız bile aynı bende 10+5 aynı durum bendede var ama keşke sadece baş ağrım olsa ne yesem çıkarıyorum o kadar bitkinim ki artık 🥺
Gokkusagi53 helloandhello suyu az içiyorsan ondan olabilir sıcaklardan olabilir uykusuzsan olabilir yani çok nedeni var gebeliğe bağlama
fairytale_ nuurmiss yaa gercekten mi benimde başımda ağrı çok halada devam ediyor 17+3 deyim ama gostermedi cinsiyetini😃
Alpmom__ nuurmiss bende çok çektim o haftalarda ay allahım çok fenaydı ve erkek 🩵 bence erkek bebek hamileliği zor geçiyor ya
nuurmiss fairytale_ ay bana haber verin cinsiyeti öğrenince tabi bunlar hurafe ama insan inanıyor ahahahah🤭🤭
nuurmiss Alpmom__ bence de erkek bebekte bulantı olmaz diyorlar 3 gün ölü gibi yattım kafamı kaldıramıyordum🤭