SelmaDalAlper Kızlar bu sabah akıntımın içinde küçük bir kan gördüm mukusumsu şekilde bu Arada 39+6 yım çok heyecanlıyım nişan mıdır ilk hamileliğim ne yapacağımı bilemedim
Burcu35 SelmaDalAlper bende burdan gördüğüm kadarıyla biliyorum mukusumsu akıntıda azda olsa kan varsa nişan oluyormuş canım. Sancı ağrı gibi şeyler yok mu hiç sende?
pamuk_anne SelmaDalAlper sümükümsü kanlı akıntı nişan oluyormus. Allahım darısı başıma 38+6dayim bekliyorum gelmiyooor 🙄
a-a-my-h_dmr SelmaDalAlper Canım benim de öğlen aynı şekilde kanlı mukusumsu bir akıntım geldi ben de çok heyecanlandım burada bekleyeyim . Bu arada 38 haftalığız. İnşaallah hayırlısıyla doğururuz.🤲
SelmaDalAlper pamuk_anne sabahtan öyle oldu ama şimdi birşey yok bende zman geçtikçe strese giriyorum iyice
Burcu35 SelmaDalAlper kimisinin 2 gün sonra falan başlıyormuş sancılar hiç belli olmuyo. Sen doktoruna haber ver son hazırlıklarını yap bence. Anne ben geliyorum diyo senin bebiş😊
Mervetepe SelmaDalAlper rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin dua edin olur mu bizlerede hayırlısıyla hamilelik haberleri alalım🙏
Betultaskin SelmaDalAlper bizimde bugün geldi nisanımız tarif ettiğin gibi biz 37+4üz ama doktorun 40ı bekleyecek gibi değil demişti zaten ☺️