Aazzyo Merhabalar kocaelide ikiz gebelik için önerebileceğiniz perinatolog var mı? Devlet, özel farketmez. Bir profesorden fiyat aldım 8500 dedi. İkizlerde fiyat çok mu fark ediyor acaba? Fiyat bilgisi de paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
snar41kk Aazzyo ikiz için bilmiyorum fiyatları ama Kocaeli’de Prof Dr Eray Çalışkan öneririm Ya da Prof Dr Semih Özeren ikisi de perinatolog ben 3-4 ay önce tekil gebelik için 3000 vermiştim
Barbie77 Benim takipli olduğum hastanede 12.hafta için detaylı ultrason 4500 dediler doktor izinli olduğu için farklı bir şubede yaptırdım 3200’e yani ikiz gebelik için normal.
Arcfat Merhabalar Pendik Medipolde 6000 tl diğer perinatolog kliniklerinde de aynı şekilde beşyüz lira filan fiyat değişiyor bende devlette yaptırdım
Aazzyo Teşekkür ederim cevaplar için. İstanbul’dan da fiyat aldım evet 6000 6500 arası değişiyor orda da.
BernaU Benimde ikiz gebelik ben gölcük medarda prof. İzzet Şahine gittim memnun kaldım çok güzel ilgilendi. Bir ay önce 3500₺ verdim