Aabb-33 Escenko düşük olduğunda da yükseklikteki gibi diyet veriyorlar karbonhidrat şekerinizi birden yükseltip düşürecek besinler yasak ana ara öğünler sık oluyor az az sık sık beslenme oluyor bazı meyveler beyaz ekmek unlu gıdalar yasak mesela ben düşüklük için ilk endokrinoloji doktoruna gittim sonra diyetisyene yonlendirdi kadin dogum doktoru anlamıyor çünkü alanı değil şeker diyetteyim şu an umarım yeterince bilgilendirme yapabilmisimdir☺️
Maviii_98 Escenko bebeğin küçük olmamasının nedeni olabileceğini düşünmüyorum çünkü bildiğim kadarı ile gebe tik şekeri olan gebelerin bebekleri iri doğarlar bunu beslenme uzmanım söylemişti. Beslenmene bu anlamda düzenliyorlar ki doğum kolay olsun çok iri bebek olmasın. Bana demişti TV de gördüğün iri doğan bebeklerin anneleri çoğunlukla şeker hastasıdır diye.
Aabb-33 Senuska merhaba sizin açlık kan şekeri mi düşük acaba tokluk mu benim de düşüyor da doktorum her şeye normal dediği için burdan bir sorayim dedim
Escenko Aabb-33 merhaba benim ikisi de oldukça düşük çıktı ama tokluk 3 saatten fazla bir süre geçmişti baktığımda. 1. Saatte bakılır dedi doktorum. 2 gün sonra randevum var bakalım umarım anlıktır. Sizde belirti var mı ? Halsizlik, titreme terleme falan?
Aabb-33 Escenko ben öğün atladigimda ya da geciktirdigimde farkediyrum düştüğünü çarpıntı terleme halsizlik oluyor yemek yeme isteği oluyor yiyince geçiyor siz de böyle şeyler oluyor mu gün içerisinde ordan da anlayabilirsiniz düştüğünü
e_blue_sky_a Escenko tokluk gebelikte ağzınıza ilk lokmayı attığınız andan 1saat sonrasına saat kuruluyor o şekilde ölçülüyor. Açlık çok düşük dahiliyeye gidin. Ayrıca asla Açlık çok düşük 1saat içinde tokluk ne olabilir ki demeyin. Şeker yüklemesi yaptırın 28de içiniz rahat olsun
Escenko Aabb-33 işte işin garibi hiç bir belirtim olmadı bu anlamda. Bakalım cuam günü bakılacak açlık tokluk
Aabb-33 Escenko ya siz labaratuvar ortamında kan verince bence bu cihazlar güvenilir olmuyor yanlış ölçüm yapabiliyor 48 olması imkansız zaten bayilirdiniz öyle olsaydı şayet
Escenko Aabb-33 ya umarım hatalıdır ama daha sonrasında babamın ve kardeşimin ölçtük onlarınki normal çıktı
Aabb-33 Escenko doktora göründugunuzzde yazarsın sonuçları buraya😇ama ben de cihaz var bir 56 58 olçüyor ben de semptom yoksa inanmıyorum birdaha olctugumde sonraki olcumlerde doğru yapıyor mesela 80 90 çıkarıyor parmaktan ölçümde sapma yanlış ölçme çok oluyor içiniz rahat olsun bence ama yine de bir tahlil verin tabii ki çünkü o değerlere düşse muhakkak ki bir belirti verirdi
Escenko Aabb-33 merhaba kızlar. Doktordan geldim açlık 86 tokluk 108 çıktı çok şükür normaliz kızımla🐥
Escenko Aabb-33 tam 1. Saatte tokluk bakıldı sabah erkenden kan verdim açlık bakıldı sonra kahvaltı ettim ilk yudumdan sonra saat tuttum tam bir saat🙏 çok teşekkür ederim 💕