Femay Ayyyy ne zaman bir post okumak istesem 2-3 bazen 5-6 kere r*klam çıkıyo ağız tadıyla gönderi bile okuyamıyorum bir çözüm bulabilir misiniz artık moderatörler yoksa üzülerek uygulamayı silmek zorunda kalacağım..
schiphol Femay sürekli sürekli sürekliii o yüzden hep cıkıp tekrardan giriyorum aynı postu buluyorum, yorum yaparken bile kaç kere reklam cıkıyor, artık cok sıkıldım
Femay schiphol düşük yaptıktan sonra burda daha fazla vakit geçirmeye başladım iyi de geldi aklıma takılan her şeyi sorabiliyorum ama sırf bu yüzden de kullanmak istemiyorum artık
Femay Melodimm çünkü direkt paylaşım yapmadı beklemeye aldı. Reklam yazıldığı için benim reklam yaptığımı düşündüklerini sandım o yüzden sansürlü yazdım. Reklamın nasıl yazıldığını biliyorum canım merak etme ;)
Pamuk Femay Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Hulo2105 Femay ya bende şöyle oluyo bi zaman hiç reklam çıkmıyo bi zaman da dakika başı. Bazen 10 dk da bir. Mesela bu aralar hiç çıkmıyor