nazel123 Selam kızlaaar sizce bunlar nasıl bir tane beyaz kızımda aldığım vardı bir tane de böyle alayım dedim ama çok kararsız kaldım ☺️
14022024 nazel123 güzel duruyorlar ayağınıza da rahat oluyorsa olabilir bende hastane icin crocs model aldım
48lipastelboya nazel123 terlikler de çok tatlı çok da rahat görünüyor ama lohusa takımına bayıldımmmn sitey söylerseniz birde ben göz gezdireyim 😌
myavocado nazel123 ayyy aşırı beğendim güle güle kullanın🥰, takımı nereden aldınız bize de söyleyin 🤭
nazel123 48lipastelboya teşekkür ederim canım Lolly babies hem Instagram hem trendyolda sayfası mevcut şalı da var takım olarak 🥰
nazel123 48lipastelboya teşekkür ederim canım Lolly babies hem Instagram hem trendyolda sayfası mevcut şalı da var takım olarak 🥰
nazel123 myavocado teşekkür ederim canım Lolly babies hem Instagram hem trendyolda sayfası mevcut şalı da var takım olarak 🥰
Guzelanne56 nazel123 ay çok sıkıldım o dantellı modellerden herkes klonlanmış gıbı aynı gıyıyordu bunlara bayıldım gayet sade guzeller
nazel123 Guzelanne56 teşekkür ederim canım Lolly babies hem Instagram hem trendyolda sayfası mevcut şalı da var takım olarak 🥰
nazel123 seyda53 teşekkür ederim canım Lolly babies hem Instagram hem trendyolda sayfası mevcut şalı da var takım olarak 🥰
nazel123 Asllaydn teşekkür ederim canım Lolly babies hem Instagram hem trendyolda sayfası mevcut şalı da var takım olarak 🥰
nazel123 06Canan teşekkür ederim canım Lolly babies hem Instagram hem trendyolda sayfası mevcut şalı da var takım olarak 🥰