ggmom Fatmanur12345 alerjim var ilaç kullanmam gerekiyor gebelik şüphem var baktırmak istiyorum ona göre ilaç icicem de 😄 normalde yapılıyor sigortalı bir insanın devlet hastanelerinde istediği her an gebelik öğrenmeye hakkı var. Zorlastirirlarsa bu şekilde söyle.
Minnaksever Fatmanur12345 ben bi kez vermiştim hamileyim sancım var ozeldeki doktorum beta istedi kimyasal olabilir diye demiştim kı gerçekten öyleydi ama o zaman bayram olduğu için 10 kere söylenerek yaptılar özelde yaptirsaydin dedi dedim su an ödeyemem falan
AmineErva Fatmanur12345 bnm migrenin var zateň majezik ağrı kesici ile geciyo ilaç içecem ona göre deyince yaptilar . Bı kere de gttm geç vakitti boştu zaten gebelik şüphem var kan vermek istiyrm dedm hiç bişi demeden yaptılar
mavisevenanne Fatmanur12345 ben de Mamaktayım Mamak devlete gittim hep acile hep baktılar. Hatta orda takipliyim. Bana da en yakın mamak devlet. Eğer hamileysen de Mamak Devlet de Alican hoca candır şimdiden doktor arama derdinden kurtarayım seni
mavisevenanne Fatmanur12345 hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Fatmanur12345 Masal7778 canım benim pazartesi tekrar veririm isteyen herkese nasip olsun insallah beklemek çok zor bir yıl bekledim çok ağladım çok sabrettim 🥹🥹🥹
Masal7778 Fatmanur12345 inşallah canım benim bu süreçte hep beraberdik seninle birbirimize hep dua ettik rabbim ikimizinde kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inşallah 🩷
Beyzadelibas Fatmanur12345 gebeyim doktorum 2 günde bir kan vermem gerektiğini söyledi kan vermeye geldim de
Fatmanur12345 mavisevenanne Yaprak- Çok teşekkür ederim kızlar çok değişik duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹❤️