Ne yüzdük ama bal peteğim.. Kuyruğundayız kavuşmaların en güzelinin 🥹 kızımla aynı bedende son 5 günümüz 🫶🏻. Merhabalar güzel anneler burada çok keyifli anlar geçirdim bende hepiniz gibi 😍 4 haftaydı keseydi cinsiyetti tarlusal kullanımım olmuştu gebeliğim sürpriz olmuştu çünkü bize tarlusal kullanımından sorun olur mu diye diye haftalar aylar öyle bir yaprak yaprak geçmişki … şimdi kavuşmaya günler kaldı kelebeğime 🥹🦋. Bu benim 3. Bebeğim Rabbim sağlıcakla her birimize burada paylaşacağımız mükemmel doğumlar yaşatsın hiç bir hamileyi bu yolda koymasın, evlat hasreti çeken tüüüüüm kadınlarımızın kucaklarını doldursun güzel Allahım inşAllah 🤲🏻🤲🏻💜 bizim yolumuz çok yorucuydu, başta dediğim gibi tarlusal kullanımı, perinatolog takibi, gebelik şekeri 10 ünite insülin, yüksek tansiyon oksapar iğne her gün günde 3 er defa tansiyon+şeker takibi, 2 tane çocuğumla aynı zamanda hayat rutinine devam etme çabaları, görevde olan eşim.. yalnız başıma verdiğim mücadeleler hepsi bir bir gözümün önünden geçti bu sabah 🥹 Annelik öyle muazzam kiiii, yapamam edemem dediğin her ne varsa ( ki diyorsun insansın en nihayetinde) tutup kolundan seni dişi terminatöre bağlıyor 😅. Biz bu yolu bitirdik güzel annelerim 😍 aynı bedende son 5 günümüz.. herşeyimiz tamam , kızımı bekliyorum artık. Buraya bekleyen endişe duyan korkan tüm anne adaylarına bırakacak güzel bir hikayem olur inşAllah 5 günün sonunda 🥹🫶🏻🦋 dualarınızda bize de yer verin, çünkü her biriniz bizim duamızdasınız ☺️🦋 SEVGİİLERLE 🫶🏻