dogaa-ont Kızlar ⅔ haftadır otururken kalkarken özellikle yatakta dönerken ya da kalkacağım zaman kasıklarım çok acıyor her geçen gün acı bir tık daha ağırlaşıyor ne yapacağım ya da neden oluyor bu 😓😓
Babyycutee dogaa-ont benimde aynı şekilde vajina kemiklerim ağrıyor yatıp kalkerken çok zorlanıyorum Allah yardım etsin gerçekten çok zor birde bi kızım var onunla da ilgileniyorum bazen hemen doğsun istiyorum doktorum sordum yalancı kasılmalar normaldir bu haftalar da dedi şiddetlenirse mutlaka gel dedi
Letubra dogaa-ont dogaa-ont benimde 35ten sonra başladı. Uyuyup dinlenmiyorum resmen daha çok yoruluyorum inleyerek dönüyorım sağa sola. Pelvis kemiklerim kırılmış gibi yataktan kalkınca doğru düzgün adım atamıyorım bir süre sonra açılıyor
dogaa-ont Babyycutee ay gerçekten sağa ya da sola dönüceğim zaman 10 dakika cesaret topluyorum yemin ederim öyle bir acı allah sizinde yardımcınız olsun çok çok çok zor😫😫
Rumeysa1996 dogaa-ont Ayy bende aynıyım benim de 35+4 🥺 Kasıklarım patlayacak gibi acı çekiyorum sağa sola dönerken kalkarken otururken. Her türlü canım yanıyor. Bide rahim ve makatım da arada bir inanılmaz acı oluyor sanki iğne batar gibi bir baskı oluyor canımı yakıyor 🥺
Sevcan62 dogaa-ont aynı haftadayız 35+6 benimde aynı gün geçtikçe daha da kötüleşiyor bi çözümü yok doğuruncaya kadar böyle 🥲