Diyabetlianne Bacımlar şu an reglym. Sonrasında çalışmalara başlayacağım. Ovülasyon testi de aldım. Rica etsem ovülasyon testine regl bittikten hemen sonra mı başlayayım nasıl yapayım biri bana yazabilir mi ? Harici olarak nelere dikkat etmeliyim ? İlişki sıklığı nasıl olmalı ?
Letubra Diyabetlianne ovülasyon testini kullan. Genelde regl bittikten sonraki ilk 10 gün hamileliğin yüksek olduğu zaman. İlişkiye de bir gün gir bir gün girme. Gün aşırı olunca testis hem az hemde kalitesiz sprem üretiyormuş. Birde mümkün olduğunca hamileliği düşünme akışına bırak. Kendimde de fark ettim hamile kalırmıyım kaldımmı şimdi olduğu ya olmadıysa gibi şeyler düşünüp strese girdiğim 4 ay boyunca hamile kalamadım. Aman nolursa olsun dediğim ay sadece 2 defa ilişkiye girmeme rağmen hamile kaldım
Fatmanur12345 Diyabetlianne soğan suyu dene canım bir yıl olmadı onu denedim bu ay ve 2 günde bir ilişki oldu dün 9.02 beta ile gebeliğimi öğrendim ❤️🌹🌹🌹
Diyabetlianne Letubra evet ya cidden hiç takmayı düşünmüyorum dediğin gibi olmuyor yoksa teşekkür ederim canım
sevaaaa1 Fatmanur12345 merhaba ben de bu ay soğan suyu denemek istiyorum ilişkiye bu sıklıkta ne zamana kadar devam ettiniz acaba
Oksuruksurubu Diyabetlianne soğan kürü, hayıt otu tohumu, testere dişli aslan pençesi, çıvan perçemi, havuç incir kürü, maydonuz süt buharı, tarçın bal çörek otu tarifi, bunları denediniz mi
annesio Diyabetlianne ovülasyon kullanıcaksan hemen regl’den sonra başla canım. Benim regl bitti 3. gün yumurtlama oldu yani erkende olabiliyor. Ama yapabiliyorsan gün aşırı değerlendir hiç test kullanma zaten olur inşaAllah. Yumurtlama oluyor mu ne zamanlar oluyor diye merakımdan yapmıştım bende.
Maviii_98 Diyabetlianne her kadının yumurtlama dönemi farklı olduğundan adet bitimi hemen başla derim ben. Bazıları hemen yumurtlama görebiliyor bazıları iki kere görebiliyor mesela ben. 10. Günde ovülasyon testinde görmüştüm. O nedenle hemen başlamanın tavsiye ederim. Uygulama üzerinde gördüğün gibi bir yumurtlama düzeni olmuyor. Gün aşırı ilişki deneyerek devam edebilirsin testi hergün aynı saatle yapmayı dene. İki çizginin de koyuluklarının aynı olduğunu ya da çok koyu olduğunu i düşündüğün günlerde ilişkiye girmeye çalış. İkinci sizginin silik durumda olması pik olmuş demek değil o gün değerlendirip sperm kalitesi mi düşürmemeni tavsiye ederim. Koyuluklarının aynı ise aynı gibiyse ilişki denemende fayda var. 🌸🌸🌸