Neferut Neden uyumuyorsunuz kızlar? Ben o yana bu yana dön bir türlü uyuyamadım uykum da kaçtı gitti 😅
aygul-7138 Neferut Sıcaktan uyuyamiyorum 35+2 den selam 😣 Kasılmalar var ayriyeten göğsüm sizlayip göğsümden süt akıyor 🙄
Razismom Neferut 😂uykum var aslında ama bütün postları okumaya çalışıyorum.. İlgi çekici konuşmalar var, 😂😂😂
Neferut MiracAlpinveUmutunAnnesi Bulantına iyi gelen bir şey yok mu hiç o bulantı çok kötü yaşam enerjisini alıyor insanın resmen 🥹
Duyguerbasbozkaya MiracAlpinveUmutunAnnesi Doktorum bana prizin diye bı ilaç vermişti bulantı için bazen o bile kesmiyodu ama yine de faydasini gördüğümü düşünüyorum
Neferut aygul-7138 Burası da çok sıcak siz hangi şehirdesiniz? Kasılmalar çok şiddetli değildir umarım aman aksatmaya gelmez bak 😅
Sariilayda16 Neferut biraz şurası biraz burası derken bütün evi elden geçirmişim 🙂↕️😅 hızımı alamadım sanırım ama sonu iyi olmadı
Dilek_04 Neferut yatakta dön dön uykum gelmedi çünkü öğlene kadar uyuyorum gündüzleri 😅 kalktım süt kaynatım süt içiyorum ☺️🐣
Neferut Dilek_04 ben erken kalkıyorum ama gün içerisinde 1-2 defa şekerleme yaptığım için bu saatlerde hala enerjik oluyorum 😂 afiyet olsunn
Razismom Neferut valla bu aldatma mevzuları açıyorlar ben etkileniyorum 😂😂😂eşimi ters ters bakıyorum 😂😂 yapmayın kızlar, hamileyiz, hormonlar tavan zaten 😂😂😂
Neferut Sariilayda16 dinlenince sabaha kadar baya geçmiş olur ağrı ama o ağrıyı biliyorum çok kötü uyutmaz 🥲
Neferut kahvesever__ kaç aylık? yaşına falan girdi mi yeni doğduysa gece gündüz kavramı yoktur henüz ☺️
Dilek_04 Neferut teşekkür ederim ☺️ ay bu saate hiç enerjim yok 😅 hiçbir şey yapmadığım halde yorgunum o nasıl oluyorsa artık 🫠😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Neferut Buzdolabında var eşim almış geçen akşam da bulanirken yemek de zor oluyo bi yemeye cesaret etsem aslında
MiracAlpinveUmutunAnnesi Duyguerbasbozkaya Prilam kullanıyorum bende ama hiç faydası yok tekrar muayeneye gittiğinde geçmezse soylicem inşallah