Eveet sonunda bende yazıyorumm çok şükür 🙏🏻🧿
Simdi ben 27.haftada karın sertleşmesi yaşıyordum kasık ağrısıyla birlikte doktor normal dedi sonra 30.haftada şiddetlenince acile gittik gece sancı çıktı merkeze sevk ve erken doğum dediler bir sürü ilaç serum derken doğumu durdular, 34.haftada tekrar sancı kanama nişan gelişi oldu tekrar yatış verildi durduruldu 38.haftaya kadar geldik, artık sancıdan ağrıdan duramıyorum bu seferde doğum başlasın diye her yolu deniyorum. Meryem ana otunu duydum sancılarim var zaten diye deniyim dedim gecesi saat 4 acıyla uyandım uykudan, dus aldım sancılar daha şiddetlendi acile gittik 4 cm açıklık doktorun gelmesine 3 saat var merkeze sevk edildim, muayene sırasında suyum da geldi odaya yerleştirip sancı takibine aldılar saat 10 gibi tuvalet ihtiyaci hissettim gittim yoktu doktor bebek olabilir diyim muayene etti, açıklığım sadece 1 cm ilerlemiş bebek hâla çok yukarda dediler 10 dk sonra sancılar aşırı canımı yakmaya başladı sık sık geliyodu ve istemsiz bağırtıyordu artık doktora seslendim dedim bişey geliyo duramıyorum saat 11 civarı tekrar muayene 6 saatte 1 cm ilerleyen açıklık 1 saatte tam olmuş ve bebek kanalda geliyor. Artık sancılar geldikce ıkınmamı istediler yatakta artık sonlara gelmişiz doktor geldi çatala aldı dedi hızlı yürü yolda doğurma 😄 zaten orda 3 ya da 4. Ikınmadan bebeğime kavuştum. Bütün ağrılarım acılarım bir anda geçti ona sarılmamla. Toplam 8 saat sürdü bebeğimi kucağima almam dogumhaneden de birlikte çıktık 🥰🙏🏻