2 yıl önce bos gebelikten kürtaj yasadım hiç böyle birsey duymamıstım 5 inci hafta öğrendik gebeliği tabi böyle birseyi düşünmedik ama rutinde olan birsey die iki gune bir beta kan tahlili tekrarı yapıldı ikiye katlarsa normal gebelik var veya dıs gebeliktir dedi doktorum kese gözükmemişti tabi bu arada sonra tahliller bir artıyor bir artmıyordu kese hala yoktu 6 . Hafta da ama tuplerde veya kanalda temizdi o yuzden dıs gebelik ihtimalini de eledi doktorum biz bekleyelim dedi iki gune bir kontrole cagırdı ultrasona 7. Haftanın sonunda kese gözuktu ama beta artısı daha önce anormal oldugu için bekleyelim dedi 9 da baktı kese boyutu embiriyo gözükecek kadar dı ama ne kalp nede bebek vardı 10 . Hafta kese kurtajla alındı yani beta artısını doktor takip ediyordur ikinci yada üçüncü tahlile kadar normal katlanıyorsa sıkıntı yoktur insallah suan hamileyim bunda da artısa bakıldı oğlumda da artısa bakılmıs onda bos gebelik nedir bilmediğim için sorgulamamıstım insallah sizinde hayırla gebeliktir bos gebeliği aklınıza getirmeyin 🍀