2Princess1Mom Kaya2112 15 haftalığım, doktor ve hastaneden kaynaklı öğrenemedim tahmin bile yapmıyor 🤷♀️
Ahsennk Kaya2112 Valla canım ben 22 haftalık oldum hala tam olarak belli değil başta kız dendi sonra erkek doğunca kesinleşicek bu gidişle 😂
Kaya2112 2Princess1Mom 13 haftalık Ken kıza benziyor denildi de ondan sonrasında hiç göstermedi kendini
Ahsennk Kaya2112 valla hiç bilmiyorum canım kıyafetleri bile hep unisex aldım isimli hastane çıkışı istiyorum oda nasıl olucak bakalım haftaya detaylı ultrason var orda kesin belli olur diyorum ama onda da yanılma payı oluyormuş artık hayırlısı diyorum 😂
t_28 @Kaya2112 1 ay önce erkeğe benziyor emin değilim dedi geçen hafta ilk kız gibi duruyor dedi sonra erkeğe de benziyor sanki dedi net söyleyemiyorum su an dedi 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım 😀
Kaya2112 t_28 hala hala şakacı bı bebek geliyor desenizeee herkesi doğduğu gün tekrar şaşırtacak sanırım 😂😂
Hanniballl Merve_kucuk çin takvimi olayını teyit etmek istedim🤭 benim 16.haftada erkek dendi %70 dedi dr bakalım degisecek mi 😄
Merve_kucuk Hanniballl hayırlısı olsun inşallah ☺️😁 benim kızınki doğru çıktı. Baktığım bir çok kişininki de tutan da tutuyor sanırım😂
OzgeCelik08 Merve_kucuk ben de sormak istiyorum🙈 Regl tarihi 26 Nisandı ama doktor 6 mayıs olarak kabul edelim dedi. Doğum tarihim 31.12.1992, eşimin de 09.08.1995 🌸