_Gulsah_ Fatma_Fatma Düşündüğünüz bir fiyat aralığı var mı bilmiyorum tabi ama Dreame L20 modeli vardı özelliklerini çok beğenmiştim. Bu marka birçok markanın ana üreticisi diye biliyorum. Siz de videolarını falan inceleyebilirsiniz. Bana almak henüz nasip olmadı ama bebekli ev için çok büyük yardımcı olabilir.
myavocado Fatma_Fatma seçeneklerde yok ama benim ki Philips, memnunum. Bir de En çok duyduğum roborox, ondan da çok memnun kullananlar
Fatma_Fatma _Gulsah_ aslında şmart katya t istiyordum ama silme özelliği yokmuş o yüzden ondan vaz geçtim Beko da 9bin liraya bırakınca onu düşünmeye başladım ama Beko kullanan yok galiba tereddütte kaldım
Mhtpdrmz06 Fatma_Fatma canım bekonun özelliklerine bak mutlaka alacaksan çünkü bende uygun diye arçelikten alacaktım haritalaması yokmuş yani temizleyecegın odaya kucagında tasıyosun orda temizliyo ve her defasında haritalamadıgından çarpıyormus. İyi araştır bence. Xiomio mop 2 de 10-11 bin civarıydı kuzenim çok memnun uyguna ona bakabilirsin
Edan54 Ben roborock kullanıyorum çok memnunum bütçeniz yeterliyse halıda mop kaldırma özelliği olandan alabilirsiniz. Ben q7 max kullanıyorum çevremdeki herkese bu markayı aldırdım herkes çok memnun
alisamomm Fatma_Fatma ben tefal s75 ini kullanıyorum hem süpürme hem silmesi var çok memnunum en ufak şeyleri bile alıyor 3 farklı güç ayarı sesin yüksekliği bile ayarlanıyor tavsiye ederim 🌸
Fatma_Fatma alisamomm Tefal i beğendim buna alışverişte bakıcam inceliycem fiyatı da uygunmuş teşekkür ederim