Krmm09 Merhaba!!! kizlar bildiğiniz en bilindik yada iyi tüp bebek merkezleri varmi yardımcı olursanız sevinirim🥹🌸
Ozbi Krmm09 Bursa Prof. Dr. Osman Develioğlu, Şişli Memorial ve Acıbadem benim listem. Osman hocaya sıcak bakıyorum
feridelevent_08 Krmm09 Kayseri Acıbadem hastanesi. Doç. Dr. Mustafa Taş 💜 İnstagramdan bakabilirsiniz ❤️ Bende oranda tedavi oluyorum son 1 aşamadan sonra transfer olucam inşallah .. 🤲🏻
Mucizem24 Ozbi bakma bence arkadaşım 2 denemesini de orda yaptı 4 yıl önce sonuç negatif sonuç aldı.. söylediğine göre hoca mizacı çok sert biriymiş ve böyle bi surecte suratsiz biriyle o yol gitmez.. gecen yil bahceci bursada benim doktoruma basladi betul dundar 10 yıllık evli ve şuan oda hamile şükürler olsun
Ozbi Mucizem24 ben muayene oldum ve memnun kaldım. Her detayı düşünen biri ve para odaklı değil. Tüp bebek sürecinde çoğu yer para odaklı olduğu için ben Osman hocadan memnun kaldım
Mucizem24 Ozbi tabii yanlış yönlendirmek istemem herkesin Bi yerde nasibi bekler 🌸🙏🏻 keşke Osman hocaya o kadar para dökene kadar bahçeciye en başından gitseydim pişmanlığını yaşamayın laboratuvar da çok çok önemli embriyolar için ve bahçecide tamamen başarı odaklı çalışıyor umarım sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz sevgileer😇🌸🙏🏻
Ozbi Mucizem24 aminnn aminn aminn 🤲🏻Rabbim isteyen herkesi kolaylıkla, sağlıklı evlat sahibi etsin inşallah. 😍nasip kısmet bakalım, evet laboratuvar çok çok önemli, veren Rabbim inşallah bir şeyler vesile olur 🧡