Mavisevgim Sorunu yaşayan ve hastaneye giden var mı doğum acil den giriş yapsam müdahale ederler mi acaba
Nurr00707 Mavisevgim çarpıntınız var mı? Varsa d dimer e baksınlar . Bende de öyle oldu. Çok yüksek çıktı. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuan
Mavisevgim Koalams bu nasıl bir baş ağrısı bu nasıl bir nefes darlığı Allahım midem de baskı sürekli idrara çıkıyorum karnım taş gibi. Uyumak istiyorum uzmanınca kasılmalarım oluyor. Hastaneye gidecek gücüm yok resmen basım çatlıyor
Mavisevgim Nurr00707 çarpıntı yok bugun hiç olmadı ama ara ara çarpıntım oluyor demir iyi ilacı teke düşür demişti doktor 1 tane kullanıyorum
Nurr00707 Mavisevgim yine de kendi doktorunuzdan değerlerine bakmasını talep edebilirsiniz. Gebelerde zaten d dimer yüksek çıkar ama normal seviyede olur. Benim ki çok yüksek çıkmıştı
Mavisevgim Nurr00707 geldim hastaneye. Tansiyon iyi ,ulturason dan baktı bebek iyi, alttan baktı açılma yok ,Nst bağladı sancı yok, 4 tüp kan aldı 2 tüp idrar aldı, sonuçlar çıkana kadar müşade altına aldılar yatıyorum şuan sonuçları bekliyoruz
Fatma_ecem4 Mavisevgim çok geçmiş olsun doğum mu olcak yani olsa bile hiç korkma bende 36 da doğum yaptım su azaldigi için bı sorun olmadı rabbim şifa versin inşallah 😍
Mavisevgim Caglacolak5237 teşekkür ederim şuan iyiyim yalnız Nst de ufak sancılarım çıkıyor kan şekerim yüksek çıkıyor bu sebeple bugün de burdasın dediler .
Mavisevgim Fatma_ecem4 doğum olur mu belirsiz içimde hiç doğum korkusu yok sadece insan yatmaktan çok sıkılıyor Nst de bağlı olunca hareket edemiyor
Fatma_ecem4 Mavisevgim evet haklısınız Allah yardımcınız olsun ❤️ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim