Mom168 Fatmadali Merhabalar,ablamda tüp bebek tedavisi gördü özelde başarısız oldu birkaç kişiden Umuttepe’yi duyduk yalnız orası için oyalıyorlar filan demişler rica etsem süreç nasıl ilerledi bilgi verir misiniz
Fatmadali Mom168 merhaba tabii :) ben süreçlerdende doktordan da çok memnun kaldım açıkçası 2 DR var orda İkiside birbirinden iyi zaten dönüşümlü bakıyolar gibi ama birinin takipli hastası oluyorsunuz. Benimki sebepsiz infertilite olduğu için ve ilaç tedavisini daha önce başka hastanede yaptığım için direk aşılama ile başladık 2 kere aşılama yapıldı (aşılamada olma ihtimali %16 diye söylediler) aşılamada tutmayınca da tüp bebek tedavisi için rapor çıkarıldı bayağı indirim oldu hem ilaçlara hemde işlemlere totalde 40bin falan tutmuş oldu tüp bebek. İlk denemede de tuttu çok şükür. Eğer raporu beklemek istemezseniz ücretli tüp bebek içinde başlayabilirsiniz ve ya farklı mi sağlık sorunu varsa direk tüp bebek raporu da çıkabilir aşılama olmadan
Mom168 Fatmadali çok teşekkür ederim.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Ablamın yumurta sayısı azlığından olmuyor
Fatmadali Mom168 yani kesin bilemem tabii ama o zaman büyük ihtimalle aşılama yapılmaz direk tüp bebek tedavisi denenir diye düşünüyorum. Ama kesinlikle gitsin ablanız ben özellerde çok boş zaman kaybettim uzm DR Özge senem Yücel çiçek ve prof dr emek değer var. İkisinden birine randevu alıp adetin 2. Günü gitsin.
-av41 HazelSeren rabbim yardımcımız olsun , 5+3 olduk , kahverengi lekelenmeler olduğu işin doktora gittik , kese göremedi , erken olabilir dedi , bekliyoruz
Ensary Kızlar kese görmek için beta önemli ya hani, bebeği görmek için de belli bir beta var mı? 40 binlere geldiysek bebek görünür mü
Esrakcshn Hale_canoglu canım cumartesi acil durum için gitmiştim bebek te kesede saglikliydi asıl randevum bu cumartesiydi benim tekrar gidicem sen naptın 🥰 nasıl gidiyor hamilelik
Hale_canoglu Esrakcshn çok şükür dün dü kontrolüm 8+2 günlük şuan için herşey yolunda dedi dr 10 haftada fetal dna yaptıracam Allah izin verirse ruhsal olarak biraz yorgun biraz aç günleri geçiriyorum acil durum yazmışsın sorun yok dimi?
Esrakcshn Hale_canoglu 6+3 de kanamam oldu acile gitmiştim 6+5dede lekelenme oldu ondan erkene çekmiştik randevuyu canım minik kanama alanım varmış istirahat ile gecer dedi doktorum çok şükür daha olmadı ☺️ cumartesi 8+2 olcam aaay fetal DNA bende sorcam hangi firmaya yönlendirdi canım ücreti ne