Svl2109 Kızlar dün gece vurdum bugün sabah vurdum birazdan gidicem sabah son iğnem olucak 12 saatte bir bebeğim fazla hareketli değil neden acaba dün hareketi vardo bugün çok az
teachervera Svl2109 Canım bende iki doz olmuştum. Muhtemelen bu gebelikte de verecek doktor iki hafta sonra. Harekete dikkat etmedim hiç. Ama genelde hareketsiz oluyor deniliyor. Siverekte miydin sen
Cansu1111 Svl2109 canım bende geçem hafta vuruldum çok çok azalıyor 4 gün hiç yok denecek kadar azdı hareketi şimdi yeni düzeldi korkma
Svl2109 Zuleyha_18 bebek kalçasıyla rahim duvarımı inceltmiş sancım çok yoktu 12 saat arayla iğne yiyorum yarın son bide gergin 1 kiloluk serum takıyorum herşeye hazırlıklı olmak için yaptı doktorum
Zuleyha_18 Svl2109 sağlıkla kucağına al inşaallah 🤲🏽 endişe etme iğneden sonra hareket azlığı olabiliyor
teachervera Svl2109 Veysel hocaya gidiyordun doğru ya canım. Veysel hoca ne diyor erken doğuma neden olur mu bu durum
Svl2109 teachervera canım bir gece sancım tutu sabah da lekem gelmişti pembe Veysel hocam yoktu izinliydi arkasına önerdi rahim incelmiş dedi ciğer geliştirici yazdı ve 5 Lt serum kullanıyorum iğnem bitti serumum 2 litre kaldı erken Doğum olur dedi tedbir amaçlı yaptık artık kızım ne zmn zorlarsa gelir