Smeyrq 22+2 de detaylı ultrasonum vardı kendi doktoruma göstermedim radyoloji uzmanıda herhangi bir şey söylemedi ama dikkatimi çekti serviks uzunluğu 32 mm açıklık izlenmedi yazılmış bu haftalarda olması gereken ölçü bu mu acaba bilgisi olan var mı ?
Cosimaniehaus Smeyrq 28. Haftada alttan muayene ile baktı doktorum 41cm dedi. 35üstüyse sıkıntı yok demişti.
Hlyabtr00 Smeyrq evet olması gereken boyutun altında ama çok çok kötü bı boyut değil bu. Ki serviksel kısalık uzayıp kisalabilen birşey
Hayallerim23 Smeyrq doktorum hep 25 altı kısa, 35 altında kısalma başlamış deriz dedi. Kötü değil ama istirahat edin biraz bir de doktorunuza sorunn yine de
Smeyrq eminegizem Bende araştırdım biraz 35 mm yukarı olması gereken gibi algıladım bilmiyorum açıkçası doktorumlada görüşmedim bakalm ne diyecek
Cosimaniehaus Smeyrq açıklık olmadığı için dememiştir belki. Benimki hep baş aşağı duruyor ondan alttan muayene ile ölçmek istedi sanırım. Doktor sorun görmediyse endişelenmeyin bence. İçiniz rahat etmezse başka bir doktora da görünmekte fayda var. Ben toplam 5doktora falan muayene oldum şimdiye kadar.
Smeyrq Cosimaniehaus Açıklık yok canım görüşeceğim doktorla bakalım birde karından ölçülmüştü tam ölçü vajinal oluyormuş
LoisLane Smeyrq merhabalar, sonucunuz ne oldu acaba, benim de geçen hafta 38 mm, bugün 34 mm ölçüldü, doktorum fitil verdi ve istirahat önerdi
Smeyrq LoisLane Doktorum herhangi bir sıkıntı olacağını söylemedi canım sorun yok dedi her kadında bu ölçü değişir 25 mm aşağısını sıkıntılı olarak görürüz demişti sanırm