Nurse2121 Kızlar 32. Haftadayım rapor alacağım doğumdan sonra yüklü bir miktar para alınıyor ya nasıl alınıyor nereye başvurmak lazım bu 45/75 bin tl olan ödemeden bahsediyorum
14022024 Nurse2121 calisyorsaniz raporu alınca muhasebenize götürüyorsunuz onlarda sigortaya bildiriyor birde doğum yapınca bir rapor daha bildirmeniz gerekiyor muhasebenize tüm işlemleri onlar yapıyor siz bir yere evrak vermiyorsunuz
merimiri Nurse2121 bugün takipli olduğum hastaneden aldım raporu muhasebeye attım sonrasına bakacağız ilk adım bu şekilde 🤷🏻♀️☺️
merve_mm Sevde_M Maalesef.. doğum yapmadan rapor parası ödemiyorlar. Zaten doğum parası dedikleri de maaş almadığınız için doğumdan sonra aldığınız birikmiş rapor parası diye biliyorum.
Civciv53 Nurse2121 çalışıyorsanız alıyorsunuz bedavadan vermiyorlar rapor parası yatan para şuanda en az asgari alan 43 bin küsür alıyor.
cansubck Ben 29 temmuzda hakediyorum ama ayı bitirmek adına 2 gün çalışıcam ödenek almamı etkilemez heralde demi?
14022024 ayse2205 süt yapasi siz sigortalı iseniz size yatacak eşiniz sigortalı işe ona yatacak sisteme direk düşüyor diye biliyor çok bisy yatmıyor ama en son 800 kusur yatiyordu arttimi bilmiyorum