Derince Betulceeblog e nabizdan çıkmamış mıdır baksan? Protokol no veriyorlar dosyanın üstünde yazıyor siz de bakabilirsiniz isterseniz ♥️
Betulceeblog Derince Yazmıyor ki sadece sonucunuz çıktı randevu alın yazıyor. Protokol no dediğiniz ne oluyor bize bir şey vermediler :(
Derince Seher_blk 14 ünde yumurtladim 28 i ymis normalde hastanedeki kız söyledi takvime göre 26. Gecikmemi sordu bende söyledim olsun gene de bakalım dedi adete 2 gün kala 48.50 çıkmış oldu 🌙 Adet günü 100 lü değerler olmasini bekliyoruz dedi
Derince https://hizliresim.com/hvubpx2 48.50 çıktı betaaaaaam kizlarrrrrr çok sevincliyimmmmm inşallah yükselecek inanıyorum 2 gün sonraki test sonucunu da yazarım bana burda destek veren benle bekleyen heyecanlanan herkese tşk ediyorum Allah’ım hepinize versin en kısa zamanda umarım bana da vermiştir 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Ozbi Derince hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Dualarında bana da yer verirsen çok sevinirim 🧡💫
gamzebngaa_dmr Derince prodictor mu testin benimde aynı bu şekilde çıktı bide awox marka ilede yaptım ikisinde de çıktı pazartesi kan vereceğim inşallah seninde var belli daha önce yaptım çıkmadı çünkü yoktu olmayınca kuruma çizgisi bile çıkmıyor inan hamilesin kan ver en kısa zamanda ♥️
Derince gamzebngaa_dmr kuzuuuuu 48.50 çıktı şuan öğrendimmmmmm Comfort days ile ogrendim yine oğluma da onla öğrenmiştim:)
Derince Elcin-Meryem Çok emindin gerçekten de doğru bildin 48.50 cokti betam 🥹🥹🥹🥹 Adetime 2 gün varmış bugün değilmiş 🤭
Derince gamzebngaa_dmr Yook geçmemiş takvime göre bat bugün Ama hastanedekine göre 14 u çatlama 28 i adet gunum oluyomus 2 gün var daha yani :)
myangelson Derince eee dedik sana 😊 maşallah rabbim sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin 🧡 2 gün sonra aynı yerde mümkünse aynı saatte tekrar kan ver düzenli artış takibi için 😍
rumeysa_mom Derince hayırlı mübarek olsun kuzum burada hamile olduğunu öğrenen kişileri görünce çok umutlanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ❤️❤️