selencinaar Kızlar 15-20 günde bir tüketiyorum ama her gün yessem sıkılmayacağım gibi benim gibi olan varmı? 😂😂😂
twinsmom__ selencinaar of of of bende dayanamıyorum😅 Sağlıklı beslenenleri gördükçe canım sıkılıyor yani Gebelik şekerim olduğunu öğrendm bugün, zaten riskli bi gebeliğim vardı ama canım acayip derece de tatlı istiyo😭
cLearQueen selencinaar ben öyle degilim ama eşim oyle… her gun hamburger döner dürüm pizza yese sıkılmaz çok enteresan 😄
selencinaar twinsmom__ ayy kolay gelsin gerçekten zor bende biraz kilolu hamile kaldım bende neler olacak bakalım 13+2′deyiz
cLearQueen selencinaar dogru diyon kuzum adamın parasal derdi yok yiyo iş yerinde falan 😅 ben ev yemeğini hicbiseye degismem işe gidrrken de yanımda göturuyodum yemeğimi
Fatma_Fatma selencinaar ben dışarda yemem canım da istemez belki yemediğim içindir evde kendim yapıyorum hamburger pizza lahmacun hem kızımda evde yemiş oluyor eşim de yiyor evde rahat rahat
selencinaar Fatma_Fatma tabi kendinizin hazırlaması daha guzel oluyor da bu sıcaklarda hiç uğraşasım gelmiyor elinize sağlık🙃