Mmerwe Sewo bagirsak hareketlerim o kadar cok ki ayırt edemiyorum 😀 ama gecen hafta göz seğirmesi gibi titremisti karnım bende iki hafta içinde hissetmeyi bekliyorum cok merak ediyorum 🙂🙏🏻👼🏼🍀
sonsuzmasalim Esr34 bende 60 ile hamilr kaldım ve 1 aydır 85 kiloyum🙄 salı günü 39 haftalık olacam. doğumdan sonra ne kadar kilo gitti sende?
Esr34 sonsuzmasalim doğumdan çıkınca evde tartildim 9 kilo gitmişti geri kalan kiloyu da 1 yıl içinde verdim
Sulesultan Rumeysaylz ben de 49 ile başladım şu an 56.5, umarım sizin gibi bitirebilirim daha 1.5 ayım var ☹️ Zayıf olanlar çok alır diyorlar son haftalar beni korkutuyor
Rumeysaylz Sulesultan Canım hiçte doğru değil zayıf olan da normal bir şekilde kilo alabiliyor. Son zamanlarda çok kilo alınmıyor zaten benim ki bu arada sürekli hareket edip yürümeme rağmen şişlik ve ödemmiş doğum yaptım 2. gün fıs diye söndüm valla 😀
Sezgin Milaasss 58 ile hamile kaldım. 23+2 yim 69 kiloyum . Bu gidişle 85 le falan doğuma girerim heralde ama napiyim yapacak bişi yok bünye alıyor kiloyu😁😁
Sewo Mmerwe demi ya benimde öyle daha yeni bu hafta indi göbeğim cok şişti gazdan.bazen aksama kadar hiçbirşey yemiyorum gaz sancisi cekmemek icin genede oluyor
Mmerwe Sewo aynen bende öyleyim sırf o acıyı çekmemek icin birşey yemiyorum artık aksam yemek falanda yemedim bu arada az önce ilk kez bu kadar net hissettim bebeğin hareketlerini sırt üstü uzanıyordum 🙂
Sewo Mmerwe iyi bari canım gözün aydın darısı başına. Ben paso hissetmek için yatıyorum tık yok.bir kac hafta önce işte iken hissettigimi saniyordum cok ayakta olunca.simdilerde hissetmiyorum diyorum acaba gaz mıydı o
Mmerwe Sewo hissedersin cok yakında sende ama iyi dinle kendini ayırt etmek biraz zor titreşim gbi olunca ama içerden birşeyin karnını itmesi gibi birşey hissettim o zaman emin oldum bende 🙂
Essraa2 Sewo 🙈🙈 yok ya gerçek hatta ilk hamileliğimde 50le hamile kalmıştım bunda 53.5la işte ama 50de baya baya zayıftım :) şimdi eh işte
Nursen21 Milaasss kazasız belasız doğururuz inşallah Ben 32+2 günlük oldum 64 ile hamile kaldım şimdi 73 kiloyum 75 ile bitirmek istiyorum ama ne kadar mümkün bilemiyorum 🤷🏻♀️🤰🏻🤦🏻♀️