kaas1304 İlk defa gittiğimde birşey soramadım. Heyecandan elim ayağım titriyordu ve tek başımaydım. 10 gün sonra tekrardan gel dedi neler sormalıyım nelere dikkat etmeliyim?
14022024 kaas1304 özel hastane ise herşeyi söylüyor doktor genelde bebeğin gelisimini haftasi ile uyumunu Kullanman gereken ilaçları sorabilirsin ( kan ilacı vitanim gibi ) Mesela ben yolculuk yapacaltim onu sordum Kendinde fakli bisy fark edersen mutlka sor aklımda kalmasın İlişkiui sorabilirsin bazı doktorlar ilk zamanalrda yasaklıyor -
Zelihapekr Riskli bi durum var, eşimle birliktelik yaşayabilir miyim? Kan sonuçlarınızı sorabilirsiniz. Egzersiz yürüyüş yapabilir miyim diye sorabilirsiniz. Bulantılarım artarsa ne yapmalıyım diyebilirsiniz.
kaas1304 14022024 özele gideceğim bu 10. Gün gel dedi doktor bi gideceğim sonra özele gideceğim. Teşekkürler cevap verdiğiniz için 😌
Seliiiiiiiiin Merhabalar 13.haftamda yaklaşık 10 saatlik otobüs yolculuğu yapacağım. Şu ana kadar olumsuz bir durum yaşamadım. Neler yapmalıyım yolculukta