Cagla_013425 Dün birden sabah suyum geldi hastaneye gittim baya açılma vardı normal doğum yaptım. Ama süt yok. :(
Alparslanmom__ Cagla_013425 gözünüz aydın çok sevindim adınıza gelir insllah stres yapmayın nasl geçti doğum süreciniz?
Beyyzz Cagla_013425 sürekli sağım yap cnm iki saatte bir süt gelmese de mutlaka yap gece göğsüne soğan sürüp uyu bal ve sumağı karıştırıp ye ayriyeten dereotu çok süt yapıyor bol yeşillik ye
Huda-27 Cagla_013425 yakınlarda bulabiliyorsanız rezene çayı bulun yada kimyon çayı iyi olur bana çok faydası olmuştu geçmiş olsun bu arada 🥰
Cagla_013425 Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşaallah 3 saat sancı sonrası doğdu bebek Göğüslerim çok büyük aslında olmamasına şaşırıyoruz. Erken doğum yaptım acaba ondan mı gelmiyor anlamadım. Önerilere açığım.
Dlk38 Cagla_013425 bende 35 haftalık doğum yapmıştım 3 4 gün sonra geldi zaten ağrıyor süt inerken şişiyor ateşli oluyor sağım yapmıştım öyle olunca damla damla geliyor göğsüne sıcak suda ıslat havlu koy faydası çok oldu ama stres yapma gelir incir kaynat iç ama sürekli birşeyler içip durma bu sefer çok şişer ağrır bir çeşit içecek iç
Elzemm_ Cagla_013425 duşa gir beyaz sabunla ovala baya faydası var ve şekerli tatlılar tüket bulanbac bilirmisin çok iyi süte
Mervepera Cagla_013425 canım emzir çeksin bol bol Bestlak damla al birde e bebekte yeşil renk mat içecek ve solgar emziren anneler için süt attırıcı içiyorum ben işe yarıyorlar 🙏
Btlfth Cagla_013425 bol su yeşillik özellikle dereotu tahin pekmez tüketin faydasını görürsünüz inşallah birde bebek yanınızda ise bol bol meme tutturun illa ki az da olsa gelir onun ağzına
Cagla_013425 Sütüm geldi kızlar aynen sıcak duş aldım ballı tereyağlı yumurta yedim hep tatlı şeyler tükettim bugün geldi çok teşekkürler.. 🙏🥰