helloandhello Konu Sahibi prettywoman123 Favorilere Ekle #1 Kızlar doktorum bana fetal dna testini önerdi bugün yaptıran var mı aranızda nasıl bir test nelere bakıyor ? Birde doktorum bana bugün elenatal 2 hamilelik takviye edici vitamin yazdı aranızda kullanan var mı nasıl bir ilaç memnun musunuz ?
twinsmom__ helloandhello ben elenatal2 kullanıyorum kullanmadığım zamanlara göre daha dinç hissediyorum fetal dna’yı bana da önermişti maalesef maddi yetersizlikten dolayı yaptıramadık bütçeniz uygunsa yaptırın tüm kromozomal hastalıklara bakılıyor hem cinsiyetini kesin öğrenirsiniz
Huda-27 helloandhello bende kullanıyorum çok iyi içeriği bu paketim bitince elenatal 3 e geçicem emzirme dönemi için
Gg5348 helloandhello fetal dna imkanınız varsa yaptırın ikili üçlü dörtlü taramaya gerek kalmıyor ve onlardan daha sağlıklı sonuç veriyor
CemaleMenafova2023 Merhaba arkadaşlar, adetim gecikdi 4 gündür, gebelik testini sabah idrarıylamı yapmalıyım yoksa ne zaman olursa olsun fark edermi?
helloandhello CemaleMenafova2023 4 gün ideal bir süre ama tam kesin sonuç almak istersen 1 hafta bekle
Gzde4507 helloandhello doktorun tavsiye etmesinin sebebi ne peki?? Yani bazı şeylerden şüphelendiği için mi yoksa içiniz rahat olsun diye mi?
twinsmom__ helloandhello siz bilirsiniz tamamen sizin kararınız, sizin bebeğiniz Ben kendi adıma bütçem olsaydı yaptırırdım dedim herkes yaptırmıyor tabii ki
CemaleMenafova2023 Tamam çok teşekkür ederim Nedense sabırsızım o yüzden beklemek istemiyorum sabaha kadar
helloandhello CemaleMenafova2023 güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah haber verir müsün banada ☺️ hiç stres yapma ağrın falan var mı böyle adet olacakmış gibi. Kasıklarda falan
CemaleMenafova2023 helloandhello hayır sadece karnımın alt bölgesinde kramplar oluyor ara sıra, ama adet ağrısı filan olmuyor hiç normalde regl döneminde ilk günler ağrı olurdu. Tamam canım merak etme
helloandhello Gzde4507 içimiz rahat olsun diye yoksa bebek gayet sağlıklı daha taramalara bile girmedik ultrasonda herşey normal sadece bu test daha kapsamlı olduğu için önerdi
CemaleMenafova2023 helloandhello Ay inşeAllah canım ya çok istiyorum bende, 2 defa düşük yaptığım için korkuyorum, 2 defa hamile oldum ama ikisinden de haberim olmamışdı doktora gittiğimde dölün artık yaşamadığını söyledi
helloandhello CemaleMenafova2023 yap istiyorsan bir test silik çıkarsa 3-4 gün sonra tekrar yaparsın veya beta verirsin hem stres yapmazsın 4 gün ideal aslında