bildircinn kızlar selam, tam 38. haftamdayım göğüs altımla göbeğim arasında bi ağrı var son yarım saattir kızım da çok hareketli emin olamıyorum bu sancı olabilir mi ?
[silindi] bildircinn öyle bir şeyi bugün yaşadım garip bir karın ağrısı diye düşündüm nst de sancım çıktı 😅
Kayraninnannesi bildircinn gerçi sancıyı anlamanın yolları var canım, ılık bir duş al hemen uzan ağrın geçerse yalancıdır ağrın artarsa gerçektir duştan sonra gerçek sancı geçmez
Rabiul bildircinn sancı belden kasıklara doğru gelir pozisyon değiştirince devam ediyorsa sancıdır muhtemelen bebeğin hareketlerinden dolayı sızın vardır
4949zilanerturk bildircinn evet cnm pazartesi günü dogum yaptım ayn dediğin gibi başladı sancılarım başta
bildircinn [silindi] şimdi geçti ama tekrarlarsa bi gideyim diyorum ben de hastaneyle aramda da trafik olursa 1 saat var insan korkuyo ister istemez :((
[silindi] bildircinn ne olur ne olmaz uzaksa gidin aklınız da kalmamış olur hem öyle bir ihtimal varsa siz de ona göre hareket edersiniz, haber verin lütfen ☺️
bildircinn Kayraninnannesi şimdi öyle yaptım geçti ağrım hem sevindim hem üzüldüm artık gelsin diye bekliyorum 🥲
4949zilanerturk bildircinn bende öyle yaptım duştan çıktım sancılarım dindi çok şükür dedim baktım 10.20 dakika sonra daha da arttı
bildircinn 4949zilanerturk inşallahhhhh sizin gibi olur bekliyorum heyecanla ne diyim sağlıkla gelsin artık ama gelsin lütfen 🥲🥲
bildircinn 4949zilanerturk allah sağlıkla büyütsün size bağışlasın evladınızı bu arada 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 doğumunuz nasıl geçti
Yesimdeniz bildircinn canım benimde öyle oluyodu bugün doğum yaptım sancı açılma vardı doğuma girecem bebek hala karnımda oynuyodu sabah 7de geldim hastaneye 09.30da doğumum gerçrkleşti
bildircinn Yesimdeniz ağrının başladığı gün mü doğum yaptınız? ne nişan geldi ne başka bi şey ama bu ağrı korkuttu beni tuhaf hissediyorum
Yesimdeniz bildircinn amin canım inşallah benim 3 hafta nstde sancı çıkıyodu ama açılma yok diye geri gönderiyolardı 2 gün önce sancım arttı 8 9 dakikada bir olmaya başladı geldim doğumhaneye nstde sancı yine çıktı açılma yoktu yatış verdiler kabul etmedim eve gittim dün gecede sancım şiddetlendi sabahta kanama olunca geldim muayene etti ebe 4 5 santim açılmam vardı sabah 7de geldim hastaneye 09.31de doğum oldu