Seymarda Merhaba arkadaşlar bende sürece yeni dahil olanlardanım insallah güzel sonuçlar alırız☺️merak ettiğim adetin kaçıncı günü yumurta toplama yapıyolar genel olarak
mrp2023 Selo25 canım selam benim eşimde sperm sayısında ciddi düşüklük var ileri hareket 0 malesef bizim 5 e gitmedi embriyolar tüp bebek olumsuz oldu
Betbet98 Songulblt hsgdr bi problem yoksa tüplerin açık demektir , bence de zorlanmayacaksan tüp bebeğe başla❤️ inşallah hayırlı sonuçlar al Rabbim kucağını doldursun hepimizin
Seymarda Bbk88 evet canım yumurta büyütme çatlatma denedik 3 kere olmamıştı yeni evliyiz diye tedaviyi bırakmıştık☺️2 ay sonra kendiliğimden hamile kalmıştım
Nilayaldemir Bbk88 orda da tıkanıklık vardı ilk başta mavi su denilen birşeyle açtılar . Sonra tekrar tıkandığı için aldılar
Bbk88 Nilayaldemir sonradan da acilan tüplerin tikandigini duymuştum anladım canım benim de teki tikali teki acik tüp bebeğe gectim
Nilayaldemir Bbk88 Amin inşallah 🙏 Allah kucağınızı boş bırakmasın . Evet loporoskobiyle sağ ve sol tüpümü aldılar