Bfhvcffesra Ben günlük kağıda not almak istiyorum 1 adet ceviz 2 bardak şut 1 kase yoğur Yarim çay bardağı pekmez 8 bardak su Yarim muz 1 tane kivi 1 tane portakal Böyle liste yapacam sizce nasil
Ozlemsvr Bfhvcffesra canim güzelde valla ben her gün bu dediklerini yapamiyorim. Illa yapay im deme elinden geldiğince yap. Mesela sabah bir yemek kaşığı pekmez akşam bir yemek kaşığı bile senin vitaminönü karşılar. Sut yoğurt meyve elinden geldiğince tüket. Kefir de tuketbeilirsin bak..
Ayferfeneer Bfhvcffesra ilk hamilelikte çok dikkat ediliyo ikincide ne bulursan onu yiyosun aceleden😂😂
Bisaniye Bfhvcffesra yumurta, kuru baklagiller, çiğ badem, ayva ,avakado, yulaf , kefir, bir kaşık zeytinyağı bunları da tükettim günlük :)
Reykzy Meyveyle ilgili de şunu söyleyebilirim portakal ve mandalina çok tüketme zaten yararından çok zirai ilaç içeriyo kivide daha az kalori daha çok c vitamini var bunu doktorumda onayladı kilo yaptı bana aşırı şekerli meyveler birde ilik çorbası öneririm ben çok faydasını gördüm 🙏🏻
Melissnil Reykzy bende cok fazla meyve yediğim için doktora sordm ama kış meyvelerinin zararı olmadğı aksine yaz meyvelerinde cok şeker oldğnı söyledi bende elma muz ayva mandalina portakal her gün birer tane yiyorm
Bfhvcffesra Ayferfeneer evet ilkler nedense hep özel oluyo tabi ilk gebeligim ikinciyi 3 yıl sonra düşünüyorum ama kazayla 2 inci olsa ben çok strese girerim 😊
Ayferfeneer Bfhvcffesra 17 aylık oğlum var ona kahvaltı yaptırırken ne yersem o yani ilkinde hergun 2 yumurta yerdim kase kase Yoğurt şimdi cabuk cabuk yedin yedin yemedin pesinde koşturmaya basla 😁😁 dedikleri doğru arkadaşların ama o kadar pekmez şekerli meyvelerle çok kilo alırsınız yeşil mercimek kasar peyniri et balık(dip balığı olmamasına dikkat edin) tavsiye ederim
Nursemom Bfhvcffesra su az olmuş en az 8bardak iç🙏 Sadece ceviz değil diğer kuruyemişlerden de ye bence 🤗
Gul33 Yumurta, kaşar, zeytin, avakado, süt, yoğurt, çiğ ceviz-badem-fındık üçlüsü, ayva ve kivi günlük mutlaka tükettiğim gıdalar. Maden suyu haftada birkaç kez içiyorum. Kefir içmek isterim ama doktora sormayı hep unuttuğum için başlamadım. Et ve balıktan tiksindiğim için yiyemiyorum çok. Onun yerine mercimek, baklagil, yumurtalı ıspanak yiyorum. Bir de brokoli çok tüketiyorum.