Canesss Tekli resim 12 haftalıkken çoklu olanlar 14 haftalıkken cinsiyet erkek gibi ama kesin değil dedi doktor. Ben çoklu olan ultrasonlarda hiç bir şey göremedim zaten doğru düzgün. Yanılma olabilir mi doktor erkek deyip kız doğuran var mı?
emel16 Canesss var ben:) ilk gebeliğimde 12. Haftada erkek dedi 16 da kız dendi kızım oldu çok şükür:)
Merve_kucuk Canesss erkek deyip kız doğuran var mı? ben😁 detaylıya kadar oğlum olacak sanıyordum ama kızım oldu🤗
Yeniyeniden Mervesoku bence erken değil doktor 12 haftada bana ben birseyler tahmin ediyorum dedi 14 haftada söyleyeceğim dedi
sltn2686 Canesss fotoğrafa bakarak her zaman anlaşılmaz ultrason hareketli olduğu için doktor ordan anlıyor 14.haftada daha erken zaten tahminde bulunur sadece bir sonraki kontrolü bekleyin bende öyle yapıyorum banada erkek dedi ama sadece tahmin olarak
Fatmaacylnn emel16 yaaaa gerçekten mii bana da dün 12.haftamda erkek dedi ama ben hala kız bekliyorum😄😄tabi hayırlı sağlıklı olsun önceliğim o ama nedense kız gibi hissediyorum😄
sltn2686 Canesss 13.hafta da dedi ama kesin değil dedi alışveriş yapmayın dedi bir dahaki kontrol 17.de şuan 15haftalıgız
Canesss sltn2686 bize de kesin değil dedi bekleyelim bakalım unutmazsanız haberinizi bekliyorum gönlünüzce ve sağlıklı olsun inşallah
Canesss Yeniyeniden 12 de hiç bir tahminim yok çok küçük çok erken demişti 14 de kesin değil benziyor dedi bakalım bide doktorum devlet hastanesinde ve ilk görevi tecrübe önemli sonuçta o yüzden bende emin olamadım