Minat9496 tatlibebegim_ canım senin işin de zor ya insan üzülüyor cocugu kaka yapmayınca bile analık işte.. Ama 3 günde bir kaka yapması normal mi acaba canım erkek çocuğu mu belki enfeksiyon vs de olabilir o bile sindirim bozukluğuna sebep olur çünkü beslenmesi de yeterli her gün kaka yapması lazım.acaba doktora mi göstersen annesi onlar daha iyi anlıyor gerçekten ..dilleri dönmüyor ki kendilerini ifade etsinler bizde anne olarak bazen anlamıyoruz baska şeyler çıkıyor
tatlibebegim_ Minat9496 evet erkek canım enfeksiyon falan yoktur inşallah ya sadece sabahları çok ıkınıyor ağlıyor gün içinde sesi çıkmıyo ama kıvranıyo zorlanıyor enfeksiyon oluncada mı kaka yapmıyolar eğer öyleyse çok üzülürüm hani yeterli beslendiğine eminim sütüm taşıyo çünkü bi kaç gündürde emmek istemiyo zorla veriyorum kafasını çeviriyor
Minat9496 tatlibebegim_ yok kuzum enfeksiyon dedim diye sen hemen kötü düşünme tabi ben en kötü ihtimali söyledim enfeksiyon da da mahvolmuyor çocuklar korkma :) öyle böyle büyüyorlar annesi . Sadece şey düşündüm düşünmediğimiz bisey olunca doktorlar biliyor hemen diye yoksa belki de çok normaldir cidden. Her çocuk farklı büyüyor. Zaten 3 ay da meme reddi dönemi oluyor canım belki memeyi reddetme sebebi o ve bağırsakları dolu olduğu için tokluk hissi olur belki de ay insllah hepsi güzel güzel kakalarini yapsın gazlanmasinlar :)
Minat9496 tatlibebegim_ arkadaşımın bebeği aynı senin bebeğine benzerdi aşırı gazliydi o da meme reddi olmuştu şu an 2 yaşında tombik halen annesini emen ve her şeyi yiyen obur tatlı bir bebek o arkadaşımda ilk 4 ay çok çekmişti ağlardı hep falan ama baksana öyle böyle buyudu dünya tatlısı bir kız. Hepsi farklı farklı kimi uykuda kimi gaz kimi beslenme illa bir ağlama sebepleri olabiliyor
tatlibebegim_ Minat9496 evet evet kakasını yapamadığından beri emmek istemiyor kafasını çevirip başlıyo ağlamaya ama mama verince hemen içiyo onu anlamadım, çişini çok yapıyor ama altını değiştiğim an yapıyo resmen
Minat9496 tatlibebegim_ canım daha küçük birde sindirim sistemi bağırsakları daha gelişmedi baksana çiş yeterli yapıyormuş sadece kaka zorluyor eminim masaj vs yapıyorsundur her şey denedim diyorsun sen başını az yüksekte tut senin kontrolün altında hep yüz üstü olsun uyanıkken sende sırtına kalcasina vs masaj yap en azından bağırsakları az da olsa hareketlendir sağlıkla büyüsün insllah minik kuzu
Minat9496 tatlibebegim_ birde mamaya alisirsa memeyi tamamen bırakabilir canım onu umarım bir yolunu bulursun 🩷🙏
Kullaniciadi123 Minat9496 sütünün az olduğunu anlamismiydin, doymadiginda ne yaptın, ben bakıyorum mesela sütüm var yeterince.brz kirleniyor ama doymuyormu acaba diyorum nasıl bir yol izledin
Minat9496 Kullaniciadi123 canım Ben bilmiyordum sutum vardı baya ama bez kirlenmiyordu çocuk emmeyle mücadele ediyormuş en önemlisi bez kirletme sayısı ve kilo takibi o şekilde anlaşılır
Kullaniciadi123 Minat9496 genelde 7 bez felannkirletiyoruz günde ama emmeyle.mucsdele.ediyor şu siralar.sut olduğu halde neden doymuyorlar ki acaba öyle bir şey söz konusu mu, mama mi verdin, hangi mamayı vrrdin verdiysen
Kullaniciadi123 Minat9496 vazngecmiyorummsutundr var ssikinca karşıya firladiginoluyor, acaba atak haftalaariyka mi ilişkili herkes bı atak haftasidir tutturmuş hiç gectiginde yok da atak haftası denen nanenin mesela şuan bebegim tam 63gunluk