Meliss00 oğlum 26 haftalık doğdu, erken doğduğu için sadece solunum sıkıntısı vardı ama ona rağmen bile o kadar çok acılar çekti ki her gördüğümde kahroluyodum. 11 ay yaşadı ama o süreçte bile sayısız kalp durması yaşadı, solunum sıkıntısı çekti kucağımda defalarca nefesi durdu.. bunları yaşamak bi anne için hiç kolay şeyler değil, o yüzden aldırma vs demek çoğu insana kolay gelir. Ben oğlumu kefenli haliyle 1 saat kucağımda taşıdım, haftalarca yoğunbakımda yanında kaldım mide kanaması geçirdi yanındaydım ameliyat oldu yoğunbakıma girdim yanındaydım ağlama krizleri oldu yanındaydım. Şimdi hiç bi anını unutamıyorum, kaybettim çok büyük bir acı hemde çok tarifi asla yok çünkü çok güzel bi bebekti ve bana çok bağlıydı ama biz şuan şükrediyoruz daha fazla acı çekmediği için. Sizde doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın, veren Allah alanda Allah evet, belki aldırmakta günah ama evladını kaybetmiş bi anne olarak onlara o eziyeti çektirmenin daha günah olduğunu düşünüyorum. Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin, Rabbim kalbinize ferahlık versin yollarınızı aydınlatsın 🙏🏻