zgeDenizKaramanAtmaca Kızlar merhaba beta değerim 199 çıktı 3+5 gününde şuan sizce az mı normal mi ? doktor ile görüşemedim henüz az gibi geldi de deneyimlerinizi merak ediyorumm
Baby-ES zgeDenizKaramanAtmaca önemli olan düzenli artış olması, genellikle 2 günde 1 aynı saatte kan vermeniz tavsiye edilir. Ama doktorunuza mutlaka danışın bence ihmal etmeyin 😊
Aysegl07 zgeDenizKaramanAtmaca ben oğlumu adet gunumde beta 21 le öğrenmiştim artis önemli canim güzel artışların olur inşallah
zgeDenizKaramanAtmaca Baby-ES az sonra gidicem de yine de içim içime sığmadı deneyimleri almak istedim teşekkür ederim :)
Beybyi zgeDenizKaramanAtmaca Ben adetev6 gün kala yani 3 haftalik falanken değerim 212 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar kan verdim 1341 çıktı şimdi 4+4 üm son adet tarihime göre tekrardan kan verdim daha sonuç çıkmadı 6-7 haftalık Ken hastaneye gitmeyi düşünüyorum kalbini duyarız ve kendisini görürüz inşallah 🫶
Beybyi Ayazinkoooooo yok kız sanmıyorum sağlıklı olsun da kalbini ve kendisini duyup görmediğimiz için insan tedirgin oluyor zaman geçmiyor 😅