aysegok80 Merhaba pazartesi 6+5 oluyoruz daha doktora gitmedim sizce pazartesi kalp atışı duyulur mu az daha mı beklesem ya da
Minicikbal aysegok80 duyacağını düşünüyorum canım benim geçen Gebelmde 6 + 2 iken ya da 6+4iken duymuştum yanlış hatırlamıyorsam tabii insandan insana değişiyor ama genelde altıncı ve yedinci haftalarda duyuluyor ki sen gittiğinde yedi haftalık olacaksın Duyarsın inşallah ben de şimdi 6 + 1’de gideceğim umarım duyarım
eminece93 aysegok80 ben 6+3 de duydum ama vajinal kontrolde, duyma ihtimaliniz var karindan da vajinalde. Dilerseniz net olmasi icin cuma gidin haftaya
Cansu-2600 aysegok80 Ben 7 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde kalp atisinida dinletmisti doktor zaten pazartesi 7yi doldurucak bence dinleyebilirsin
aysegok80 1prens1prenses_ yaa bende duyarım umudu ile pazartesi randevu alayım diyordum az daha beklesem kesin olur o zaman
aysegok80 Hatayda deprem bölgesindeyim de doktor yok denecek kadar kısıtlı burada o yüzden annemlere gitmeyi bekliyorum bugün gidicem memlekete de heyecan da var merak da biraz pazartesi giderim diye düsünmüstüm
Didem11- Bugün doktra gitttik 6+5 vajinadanda bakti kalp atisi yok. Kese var bebek de var ama kalp atisi yok saglikli bir gebelik degil dedi ve bebegin alimasi gerek dedi boyle bisey yasaya varmi kafam allak bulllak doktr cok net konustu.
Didem11- aysegok80 bugün yine bir muyane oldum farklı doktora kalp atisi cok hafif varmis. Ama cok da umut vaadedici konusmadi bu haftalarda 120 olmasi gerekirmiş. Buyuk iihtimal durur kalbi dedi. Cmrtesi fslan bidaha gidecegim iyice kafam karistiya 😭😭
aysegok80 Didem11- sıkmayın canınızı çıkmayan candan umut kesilmez umarım kötü bisey olmaz sizinle hayat bulur bebeginiz
Didem11- aysegok80 sabah son kontorle gidecegim bakalim insallaj hayirlisi olsun. Cok teşekkür ederim.
Didem11- Buseemm merhaa 7+6 oldum sabau doktra gitttik buyumemis 4-5 gun iicnde dedi. Kalp atisi da alamıyor net. Alincak dedi maalesef. Sali gunu falan islem olcak. Uzulduk aka napalim nasip degilmis. Hayirlisi olsun