Nagis2108 Kızlar 34+5 oldum iki gündür karnıma adet sancısı gibi sancı giriyor doğum belirtisi mi bu karnım da çok sertleşiyor oğlum sürekli sol tarafıma toplanıyor doğumum sezeryan olacak ama gün vermedi henüz doktorum
Alparslanmom__ Nagis2108 evet yalancı sancılar oluyormuş bebek kendini doğuma hazırlıyormus geçen hafta doktorum ebem öyle söylemişti
myangelson Nagis2108 düzenli aralıklarla oluyorsa gerçek sancidir onu takip edin. Sancılar kasılmalar düzenli mi giriyor? Hareket edince veya dinlenince geçiyor mu?
Hulo2105 Nagis2108 benim de 2 gündür akşamları özellikle regl ağrım oluyor ama kısa sürüyor. Ve yine akşamları karnım aşırı sert oluyor kasılmam sancım henüz olmadı ama böyle şeyler normal bence artık yarın 36 haftalık oluyorum
Nagis2108 Alparslanmom__ hmm ondan mıdır yani bi anda doğum başlar bebeğim kanala girer diye korkuyorum çünkü bebeğim iri özellikle kafası biraz daha iri o yüzden sezeryan olucam kanala girer de sıkışır diye korkuyorum😔
Alparslanmom__ Nagis2108 aman korkmayın Allah yardımcınix olsun inşallah sancı gelince hemen bebek gelmiyormus zaten kaç saat sürüyor açılma falan vs oyuzden endişelenmeyin bnde normal doğum bekliyorum bakalm hayrlısi olsun saglicakla bebeğimizi kucaklarimiza alirz insllah 🙏😊🐣
Nagis2108 Alparslanmom__ çok teşekkür ederim motive ettiniz Allah razı olsun🤲🏻 amin İnşallah tüm anne adayları sağlıkla bebeklerine kavuşsun , evladı olmayan ve isteyen tüm kullarının kucağını boş bırakmasın rabbim İnşallah 🤲🏻🥰
Nagis2108 Duygumsu geçen hafta nst de sancım çıkmıştı ama doktorum hareket felan etmişsindir iyi görnüyosun dedi gerçekten de iyiydim o yüzden önemsemedi iki hafta sımra gel dedi randevu gününü bekliyorum
myangelson Nagis2108 anladım yalancı sancı o zaman muhtmelen. Düzenli aralıklarda olduğunda ve dinlenince veya hareketle gecmeyince genelde gerçek sancı oluyor