Aslann24 Selam anneler 16 gün önce sezeryan doğum yaptım doktora kontrole gideceğim genital bölgemi hep jiletle alıyordum ama şimdi orası dikişli sizler ne zaman ne nasıl yaptınız bu genital bölge temizliğini
Zuleyha_18 Aslann24 bende bir hafta sonra kontrole gitmiştim halileyle alamiyorsun .. dedim kusura bakmayın, önemli değil ddi oda yani yapacak bişi yok 😒
Ebrarhacer Aslann24 bence kremle yapabilirsin hafifçe sürüyorsun yıkıyorsun oldu bitti Ama dikişlerin üstüne sürme bence orası kalsın yapacak bir şey yok çünkü kimyasal vardır illa içinde enfeksiyon falan kapmasım
myangelson Aslann24 benim sezaryen dikişim bir sıkıntı yaratmiyordu her zaman aynı yerden kesilmiyor mu bu dikiş sizin mi çok aşağıda benim mi çok yukarıda anlamadım şuan. İç çamaşırı giydigimde lastiğin hemen altında kalıyor vajinaya cok yakın değil jiletle almakla bir sıkıntı yaratmiyordu yani
Aslann24 Ebrarhacer emziren anneyim ama, o dediğiniz ürünleri emziren anneler kullanamıyor diye biliyorum öneriniz var mı hangi marka
myangelson Poortegu bende sezaryen oldum benim iç çamaşırının lastiğinin hemen az bı altında kalıyor vajinaya çok yakın değil yani jiletle almakta hiçbir sıkıntı olmuyordu
Aslann24 myangelson yani benimkisi aşağıda jiletle alınacak bölgede kıllı yani orası şuan 16 gündür alamadığım için
Mervealya1992 Gokkusagi53 genıtal değilki ama gobegın altına denk gelıyor hani genıtali temızleyeme engel bısey yokkı bende sezeryanlıyın
myangelson Poortegu tamam jiletle alırken orada kıl olmuyor ki vajinadaki gibi sert olanlar ya da bende öyle. Ben hiç kesigin olduğu yere jilet vurmadım çünkü bana göre çok yukarda kalıyor almak için
myangelson Poortegu bilemeyeceğim. Belki öteki yorumu yazan kişi de benim gibi düşünmüştür veya vajina diyince alttan dikiş sanmış olabilir diye düşündüm yorumu okuyunca.
Poortegu myangelson karindan kesik atilarak yapildigini saniyo olabilir diye dusundum bende cunku bende oyle sanmistim😂megersem baya asagidanmis
myangelson Poortegu yaa yok ya ben o kadar yukarıdan sanmıyordum kaşıkla karın arası bir yerler biliyordum 😅 ama dediğin gibi de olabilir belki öyle sanmış olabilir ya da dediğim gibi olmuş olabilir 😅
Gokkusagi53 Mervealya1992 gobegin altı kasik olmuyor mu 😅😅😅😅😅 gobegin altına başka bisey deniyoda benimmi haberim yok
myangelson umrumdadegil Allah Allah bu dikiş yerleri değişiyor mu ki ya kafam karıştı. Benim alakası yok orayla mesela 😂 ince tüyler var sarı onları da ameliyat için orada aldılar daha da ellemedim hafif sarıdan dönmüş ama simsiyah genitaldeki gibi durmuyor 😅
Aslann24 umrumdadegil sanırım bi siz bi de benim sorunum bu herks şaşırmış anlamadım doğrusu. Yani cidden bayağı aşağıda benim dikiş sizin de öyle imiş.
Mervealya1992 Aslann24 hee bılmem benmkı oldr gobegımın altındakı orası kıllı degıl zaten oyuzden şaşırdım ama genıtal dediğiniz ıcın daha cok şaşırdım genıtalı alın orası kalsın bısey olmaz sanmam
umrumdadegil Aslann24 bilmiyorum ama ben yine 2 ay bekledim çünkü enfeksiyon da olmuştu benim dikiş yerim