MerveLn 11 Ocakta yani dün çatı muayenesi oldum korkucak hiç bişey yokmuş. Doktorum pazartesi günü tekrar kontrole çağırdı istersen suni sancı ile doğumu başlatırız dedi bende hiç açılma olmazsa suni sancıdan korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum 🙄
Sudem MerveLn bnde haftaya 39 hafta olucam eğer doktorum teklif ederse suni sanciyi kabul edicem 🤦♀️🤷♀️
Zhrnc MerveLn açılma yoksa ve bebekle ilgili bi sıkıntın yoksa 41e kadar bekle derim Ben aynısını yaptım pişman oldum beklemediğime
melektb MerveLn Sudem Canim ben 39+6 da kontrolum vardi cati muaynesi yaparken doktorum aciklik gorup eliyle biraz daha acti sonrasinda sancilarim basladi acilma ilerledi dogum suni sancisiz gerceklesti canim bu sekilde olabilir sizde doktorunuza danisin eger isterseniz olabilir
Sudem MerveLn ay inşallah ❤☺ bn tam teşkilatlı gidicem meryem ana otu, abese suresi,rahim açmasını hizlandiran dua 😂 gerisi takdiri ilahi ❤
MerveLn Sudem Meryem Ana eli otunu sancı esnasında mı kullanacaksınız birde kolay bulunuyor mu acaba 😊
Defnemin_annesi Ben de aynı durumdayım.doktorum haftaya gel doğumunu başlatalım dedi suni sancıyla.ama açılma olmazsa normal doğumdan sezaryen e dönecek.tek isteğim haftaya kadar kendi sancimin gelmesi.göğüs uçlarını uyarıyorum bi de squat hareketi yapıyorum şimdilik.
MerveLn Zhrnc En azından açılma olmazsa 40.haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum bebeğin kakasını yemesinden korkuyorum 41 i bekleyemem herhalde 😐
Sudem MerveLn bn fatihteki aktarlardan buldum cnm, doğum başladığında suya koyucam insallah 😍😍 melektb insallah benimde oyle olur 😍😍❤❤
Zhrnc MerveLn yani dediğim gibi bi sıkıntı olmadığı sürece bekle canım Kendi doğum hikâyemden bahsetmek istemiyorum ama berbattı O yüzden erkenden suni alma derim