Ysmnpmk Kızlar dün asi oldum kolum berbat durumda çok ağrıyor ama ondan önemlisi bebeğimin hareketi çok çok azaldı tedirgin etti açıkçası beni (21+2)
_mavii_ Ysmnpmk bir doktoru az önce dinledim, 28.haftalar kadar hareketin arada azalması ya da hareketsizlik normal çünkü kasları çok güçlü değil dedi
Aden35_yn Ysmnpmk merak etmeyin bende oldugumda azalmıştı hissetmemiştim ,sanırsam bebekte etkileniyor
Ysmnpmk _mavii_ ama düne kadar hareketi gayet iyiydi aşıdan sonra hiç hareket etmemesi beni çok korkuttu😢😕 daha haftasida ufak niye birden bire kesildi anlamıyorum tatlida yedim belki hareketlenir diye ama yok🥺
_mavii_ Ysmnpmk bende de hareketler çok düzenli değil ama daha küçük olduğu için o kadar dikkat kesilmiyorum, benimki yemek yerken dayanamayıp bir pıt olsa bile atıyor bana yetiyor o
Zafse Ysmnpmk tam aksine akşamına bende çocuk hareketlenmisti kuzum sorun mu oldu acaba diye tedirgin olmustum
Ysmnpmk Zafse hareketlerini takip ettim canım 5 kez falan hareket etti beni rahatlattı çok şükür 🤲benim kız tam tersi yavaşladı
Zafse Ysmnpmk oh tamam kuzum o hareketliliği hissettiysen için rahat olsun benim kizcem bı keresinde tüm gün hareket etmemişti aklımızı almıştı yarışı gün doktora gittik hoca diyo ee bak elleriyle gel gel yapiyo duran bı çocuk yokki burda diye şakalar yapmisti 🤗🤗🤗🤗
Ysmnpmk Zafse valla hareket etmeseydi bende doktora gidicektim aklımızı aliyo bu kız 😀😍bide 4.5 sene sonra 2. tüp bebekle kızımıza kavuştuk ödümüzü koparıyor minik kız ☺️ ahh annelik gerçekten heran tedirgin yasamakmis kendimden çok onu düşünüyorum