Gizem_11 Haftaya yeni girdim kızlar sağ sol kasıklarda regli ağrısı gibi oluyor, vajinada ağrı veya baskı oluyor belirli bir süre sonra geçiyor normal mi kızlar, aynı durumda olan varmı
Nnk87 Gizem_11 32. Haftadayım benimde böyle oluyordu dün kontrole gittim. Bebek baskılamaya başlamış bol bol ayaklarını uzat dinlen bu süreçten sonra dedi.
Civciv53 Gizem_11 ihmal etme doktora git nst ye gir canım benimde karın ağrım vardı zaten serklajlıyım rahim ağzı yetmezliğim var nst de sancı çıkmadı ama rahim ağzı uzunluğum kısalmış ve yumuşamış doğumum yakın artık 35 oldum bir hafta dayandık bakalım bir kaç güne doğum yapıcam galiba
Alparslanmom__ Gizem_11 bendede ara ara oluyor geçen hafta ebem normal dedi bebek kendini doğuma hazrliyormus bu iyi bisey mis doktorum da normal dedi ara ara oluyormuş yalancı sancılar
Gizem_11 Biranneikievlat22 nst ye felan girdiniz mi peki ben en son geçen hafta girdim sanci vs çıkmadı ama 3-4 gündür böyle olmaya başladı
eozlem 34+3′teyiz. Hareketleri yüzünden uykumdan uyanıyorum. Bu sabah 3-5 arası sağ kasığımda uzun süreli adet ağrısı gibi ağrı hissettim. Yavaş yavaş yerleşiyorlar, yalancı sancılar hissediyoruz sanırım
sallyt haftadan beri yaşıyorum bunu hatta sağımdan soluma dönerken bile kasıklarım ağrıyo ve zorluyor beni ağrı olarak 34+2yim hala aynı ve benimde sancılarım genelde 3-6 arası oluyor gece heralde vücut artık doğuma hazırlıyor kendini diye düşünüyorum nstyede 35te gireceğim