Pinaryyy evet canım 1 gün önce kontrole gittim 1 cm açık var dedi ertesi gün dediklerimi yaptım ve gece 5 cm açıklık olmuş doktora anlattım egzersiz fayda etmiş dedi ama gebelik boyunca hep uyudum yalan yok bir sefer bile egzersiz yapmadım o gün yapasım geldi gecede doğuma gittim sana tavsiyem sancılarını evde çek ben evde çektim çoğunu doktorumda evde çektiğin iyi olmuş burda sitres olup doğum yapamayanlar oluyor dedi birde ben aşırı sitresliydim sezeryan olmak istemiyordum sürekli aklımda o vardı kilomda vardı inşallah normal doğum yaparım diye düşünün sancı çekerken bile doktorları bunaltmıştım sezeryanmı olcam falan diye onlarda her defasında normal olacaksın sonuna geldin artık 5 cm açılmış bile dediler ve suni sancı verilmeden doğum yaptım ben Ankara etlik şehir hastanesinde sancın yeterli doğum yapmaya dediler inşallah sende güzel şekilde doğum yaparsın sancın arttıkça duş al ılık oda çok fayda etmişti bende sancılarımı hafifletmişti geceye kadar o şekilde dayandım ben sancım vardı duş alıp geliyodum sonra koltuğa oturup eşimle çekirdek çay film keyfi yapıyodum ki gece sancım 10 dakikada bir gelene kadar