Merve_sahan İlk çocuğumun doğumunda bazı problemler oldu bu sebepten ikinci gebeliğimde doktor arayışına girdim. Acil doktor önerisine ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum😊
Beybitooo Merve_sahan Tekden hastanesi Özlem katırcıya gidiyorum ilk aydan beri beraberiz haftaya doğumum var yine doğursam yine ona giderim 😌
senamom_ Merve_sahan ülkü aksoy özel muayenehanesi var dün kontrolümüz vardı ben başka şehirde olmama rağmen kendisi için kayseriye geliyorum
Gamze-1801 Merve_sahan kesinlikle ama kesinlikle Tekden Hastanesi Özlem Katırcı üzerine doktor tanımam ilk doğumumda ona gittim şuan ikinci gebeliğim tekrar ona gidiyorum ilgi alaka üst safada ✨
edasaribek Minikprensesim_ ben 3 yil once gittim en son 2. Bebegimde ozele gidecek durumum olmadigi icon sehir hastanesine gidiyorum malesef
Minikprensesim_ edasaribek şehir hastanesi nasıl peki memnunmusnz bende bazı sebeplerden dolayı şehire geccem
edasaribek Minikprensesim_ beklentiyi yuksek tutmadigin surece iyi henuz muayene konuusnda yorum yapablrm dogumuma cok var beni en cok korkutan sezeryandan once uyusturulmadan sonda tkilmasi hic bilmiyorum aciisini
Beybiik Minikprensesim_ ilk dogumum özelde oldu şu an şehir hastanesine gidiyorum doktorumdan çok memnunum ne sorsam detaylıca bilgi veriyor. Doğumda sezeryanda 39. Haftaya kadar bekliyoruz o haftada hangi doktor nobetteyse o yapıyor sezeryani demiskerdi
Tgcsyr Ben 4 sene önce bir kere gittim bir daha gitmedim odaya 3 4 hastayı aynı anda alıyorlar doğru düzgün bilgi de vermediler ultrason fotoğrafı da vermemişlerdi ve çok kalabalık oluyor
Beybiik Tgcsyr hümada akif yılmaza gitmiştim çok memnun kalmıştım ama sadece sezeryan yapıyor akif bey
Tgcsyr Minikprensesim_ en kötü yanlarından biride babalar içeri giremiyorum ve göremiyolar ve kalp atışlarını dinleyemiyolar