Alparslanmom__ Yesimdeniz gözünüz aydın nasıldı doğum süreciniz? Kaç haftalıkken dogurdunuz doğumdan önce ekstra bişey yaptnmzi Squat pilates falan
Yesimdeniz @“Gokkusagi53”#p33306570sağol canım benim çok güzel bi duygu Allah herkesi bi sancıda bi avazda kurtarsın inşallah 🤲🥰
Yesimdeniz Alparslanmom__ sağolun evet baya hareketler yaptım yotubetan açıp sancılarım vardı zaten en son dün 2 tane elma yedim gece sancım arttı sabahta kanamam olunca hastaneye geldim yarım saat falan sonra doğumum gerçekleşti 39 haftalık doğum yaptım
Alparslanmom__ Yesimdeniz hangi hareketleri yaptnz YouTubeta neyi takip ettnz kaç haftalıkken basladnz hareketlere
kubikka Yesimdeniz ayyyyyy maşaALLAH HAYIRLI Olsun :) sağlıcakla sevgiyle huzurla büyütün :) Nerede yaptınız doğumunuzu memnun kaldınız mı
Yesimdeniz cansubck yani sizi korkutmak istemem ama bu doğumum biraz zorladı beni 3.570 gr doğdu kızım
Yesimdeniz Alparslanmom__ 36 haftadan beri yapıyodum hareketleri activating labor hareketlerini yaptım
Yesimdeniz kubikka amin can̈im benim sağol hatay kırıkhan devlet hastanesinde yaptım evet çok memnun kaldım baya ilgilerdi
Yesimdeniz Alparslanmom__ kendi sancım vardı çatala aldıklarında büyük serum verildi önce bebeğin suyu patlatıldı daha sonra ıkınmayla doğum gerçekleşti herhangi kesi dikişim olmadı çok şükür sadece rahim içini temizlerken karnımda ağrı oluştu bastırdıkları için şuan bebekte bende iyiyiz
Alparslanmom__ Yesimdeniz çok şükür adınıza çok sevindim darısı bana ve doğumu bekleyen tüm hamiş annelere olsun insllah bendede şimdiden heyecan korku stres başladı açıkçası🙈