Bgrabsra Kızlar 36hafta 5 günlük hamileyim ilk başta pembemsi kırmızı kan geldi sonrasında kahverengiye döndü 3 gündür kahve rengi leke gelmeye devam ediyor doktora gittim devlette hiç ilgilenmedi birşeyin yok deyip gönderdi başına gelen varmı
AnneAdayi27_ Bgrabsra nişan olabilir gelen akıntı nişan geldikten iki gün sonra da doğum olabiliyor 3 hafta sonrada sancın vs yoksa özelden git kontrol etsinler canım açıklık vs varmı
Bgrabsra BeyzaGnes12 evet yaptılar ama açıklığı dahi olup olmadigini söylemediler resmen başından def ettiler
BeyzaGnes12 Bgrabsra Gokkusagi53 size katılıyorum tekrar gidin bu haftada kahverengi devam eden akıntı normal olmayabilir
Bgrabsra BeyzaGnes12 öyle beklemedeyim canım bel ağrılarım var arada bı adet sancısı gibi sancılarım oluyor ve kahverengi akıntım devam ediyor
Bgrabsra BeyzaGnes12 yok tekrar gitmedim ama çok şükür bebek hareketleri iyi ben kendim takip ediyorum hareketlerini falan
metemom_ Bgrabsra bende 36. Haftadayım benim de öyle kahverengi lekelenmem var doktor normal olduğunu bebeğin doğum kanalına inmeye başladığı için olduğunu söyledi ama benim erken doğum riskim var sancılarım falan var