M-Urass_Mom iremd-1798 Hayırlı olsun canım girebilirsin istediğin kadar. Bir gün en fazla yeterli oluyor. Sadece dikiş yerlerini kuru tutmaya özen göster 💕
elif475475 iremd-1798 ben eve gelir gelmez duş almıştım. Doğum şekline bağlı mı bilmiyorum ama ben normal doğum yaptım kırk gün boyunca da her gün duş aldım
iremd-1798 Hamileanne doktor bekle biraz dedi ilgisizdi sanırım benim de çok canım yanıyor korktum bir şey olursa diye. Girdim çıktım ama çok şükür iyi geldi.
iremd-1798 Poortegu ay biraz geç kaldım ama çok iyi geldi 🥹 evet canım arkadaşıma haber verdirdim geldi ☺️
iremd-1798 M-Urass_Mom çok teşekkür ederim bilgilendirme için bugün girdim çok iyi geldi şükür 🥹 evet ona dikkat ediyorum ama kanama hala fazla gibi. Umarım kısa süre de geçer
iremd-1798 elif475475 bende normal doğum yaptım. Doktor net bir şey demeyince bir şey olursa diye çekindim. Ama az önce girdim çok iyi geldi. Teşekkür ederim
M-Urass_Mom iremd-1798 Amin inşallah hemencecik geçer 🙏🏻💕 Tuvalete vs gittiğinde de peçeteyle kuruttuktan sonra kurutma makinesiyle de kurut derim. Ben öyle yapmayı düşünüyorum 🧸
elif475475 iremd-1798 bebek de anne de her gün yıkanır benim bildiğim. Özellikle de bebek göbek bağı düştüyse 40 a kadar yıkayın eskiler su büyütür diyormuş yıkıyormuş 🙃